U Craiova a pus ochii pe un fundaș central de la Anderlecht! Ce s-a întâmplat cu transferul

Alexandru Năstase   
in Universitatea Craiova
06/02/2019, 17:45
U Craiova a pus ochii pe un fundaș central de la Anderlecht! Ce s-a întâmplat cu transferul GALERIE FOTO
Vranjes ar fi putut ajunge în Liga 1 Betano, dar a refuzat transferul la Craiova

Universitatea Craiova a fost la un pas să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor și a pus ochii pe un fundaș central de la Anderlecht! Până să-l vândă pe Alex Mitriță în Statele Unite ale Americii la New York City FC, oltenii au vrut să-l aducă sub formă de împrumut pe Ognjen Vranjes. Ar fi fost soluția perfectă până la finalul sezonului pentru a acoperi centrul apărării. Fundașul de 29 de ani, născut în Bosnia nu a stat însă o clipă pe gânduri atunci când a auzit de oferta oltenilor.

Vranjes le-a transmis șefilor lui Anderlecht că vrea să continue la Bruxelles. Fundaşul a strâns 14 jocuri în această stagiune pentru fosta echipă a lui Nicolae Stanciu și Alexandru Chipciu şi a evoluat în toate competițiile în care au fost implicaţi belgienii. De remarcat că jucătorul a fost cumpărat de fosta campioană a Belgiei în vara lui 2018 din Grecia. 3,2 milioane de euro a primit AEK Atena în schimbul fundaşului care a declarat că va rămâne pe viaţă un fan al echipei elene.

U Craiova, la un pas de o nouă lovitură pe piața transferurilor! Vranjes
Vranjes este rezervă la Anderlecht Bruxelles, însă nici nu a vrut să audă de o mutare în Liga 1 Betano

U Craiova, la un pas de o nouă lovitură pe piața transferurilor!

Vranjes ar fi venit la echipă în locul lui Florin Gardoş plecat la Poli Iaşi în urma unui conflict cu antrenorul italian Devis Mangia. Steaua Roșie Belgrad, Krasnodar, Elazigspor, Gaziantepspor, Sporting Gijon şi Tom Tomsk sunt celelalte formaţii pentru care a mai jucat fundaşul central. De altfel, apărătorul are şi 38 de partide în naţionala ţării sale.

Jucătorul nu a putut fi convins să facă trecerea în Liga 1 Betano, în ciuda faptului că la Craiova ar fi avut mai multe şanse să joace titular. Anderlecht se bazează pe cuplul de fundași Lawrence și Mbodji. Cei doi n-au avut însă rezolvare în ultima etapă, una în care Răzvan Marin a marcat un super gol pentru echipa lui, Standard Liege chiar împotriva trupei din Bruxelles.

  • 5 goluri a marcat Ognjen Vranjes pentru AEK Atena

 

 

Închide ×