Fotbal intern

U Craiova a reacționat după ce Paul Papp s-a accidentat și va rata tot sezonul: „Se joacă din trei în trei zile”. Exclusiv

21.04.2021 | 15:25
U Craiova a reactionat dupa ce Paul Papp sa accidentat si va rata tot sezonul Se joaca din trei in trei zile Exclusiv
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a oferit prima reacție pentru FANATIK după ce Universitatea Craiova a rămas fără încă un jucător. Paul Papp s-a accidentat și va rata restul sezonului. „Sunt lucruri care se pot întâmpla, se joacă din trei în trei zile,” a declarat președintele Științei. 

Fundașul Științei și-a rupt meniscul la ultimul antrenament înainte partidei cu FC Botoșani. Oltenii au avut tot mai multe probleme legate de fotbaliști accidentați în ultima vreme, iar sezonul pare să fie unul blestemat din cauza acestui lucru.

ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis era fericit că îi va avea la dispoziție pe Reagy Ofosu și Andrei Ivan, însă tehnicianul s-a lovit de accidentarea lui Papp, om de bază în defensivă. Recent, Ștefan Baiaram a devenit și el incert. 

Universitatea Craiova, prima reacție după ce Paul Papp va rata meciurile care au mai rămas de disputat: „Jucăm din trei în trei zile. E un ritm ridicat”

Accidentările se înmulțesc în rândul jucătorilor Universității. Paul Papp este cel mai recent caz. Din nefericire, Papp a resimțit dureri mari după partida cu Sepsi, iar cel mai recent antrenament a fost fatal pentru fotbalistul de 31 de ani.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Papp va avea nevoie de o intervenție chirurgicală și va rata toate meciurile care au mai rămas de disputat din actuala stagiune. Sorin Cârțu, președintele Științei, a oferit prima reacție după ce a aflat că Papp s-a „rupt”:

„Sunt lucruri care pot să apară. Uitați-vă și dumneavoastră, jucăm din trei în trei zile. Este un ritm ridicat și se pot întâmpla și astfel de lucruri. Din păcate, ar putea să mai apară și alte accidentări. Uite, sunt meciuri care se desfășoară duminica și miercurea. Nu e neapărat ghinion, dar asta este, așa e în fotbal.

ADVERTISEMENT

Din fericire, sunt jucători care pot să-l înlocuiască. Avem un lot numeros și valoros. Avem și o defensivă bună și sperăm să rămână la fel,” a spus Cârțu pentru FANATIK.

Marinos Ouzounidis a „betonat” defensiva. În mandatul grecului, Universitatea Craiova a primit doar un gol. Paul Papp, Mihai Bălașa și Marius Constantin, „pioni” de bază

Marinos Ouzounidis a adus o îmbunătățire clară la Universitatea Craiova în ceea ce privește defensiva. Fost fundaș de mare importanță al Greciei, Ouzounidis a lucrat intensiv cu jucătorii din apărare, iar acest lucru a dat roade. Echipa din Bănie a primit doar un gol în cele 12 meciuri de când grecul este la conducerea băncii tehnice (Chindia – U Craiova 1-0).

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, conform unei statistici în ceea ce privește sezonul regulat, Universitatea Craiova are cea mai bună defensivă din istoria fotbalului românesc! În cele 30 de meciuri, oltenii au primit doar 14 goluri. CFR Cluj s-a apropiat de Craiova, încasând doar 15 goluri.

În sezonul 1986-1987, Steaua a primit 17 goluri în 34 de etape, iar clujenii au mai intrat odată în top, în sezonul 2017-2018, atunci când CFR a încasat 13 goluri în 26 etape, însă aceste formații au avut o medie de un gol primit la două meciuri.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – U Craiova: 2,15 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT