Fotbal intern

U Craiova a sărbătorit pe manele victoria cu FCSB: ”Ăştia sunt băieţii mei şi au inimă de lei!” Exclusiv

13.07.2020 | 00:01
U Craiova a sarbatorit pe manele victoria cu FCSB Astia sunt baietii mei si au inima de lei Exclusiv
Anul 2020 pentru Universitatea Craiova. Graniță între extaz și agonie
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei Universitatea Craiova au sărbătorit pe manele victoria cu FCSB, scor 2-1, din etapa a șaptea a play-off-ului.

După o pauză de 29 de ani, oltenii  visează din nou cu ochii deschiși la un nou titlu, mai ales că au un avans de patru puncte față de CFR Cluj și programul îi avantajează.

ADVERTISEMENT

După succesul cu FCSB, jucătorii au fost așteptați de sute de fani în fața stadionului Ion Oblemenco și au fost aclamați la scenă deschisă. Suporterii au cântat, au scandat și au aprins torțe și fumigene.

Victoria cu FCSB sărbătorită cu manele în autocarul Craiovei

După ce au petrecut cu fanii, jucătorii Universității Craiova s-au suit în autocar pentru a merge în cantonament și au început să sărbătorească cu manele victoria din întâlnirea cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Din boxele autocarului s-a auzit celebra melodie ”Ăştia sunt băieţii mei şi au inimă de lei” cântată de Cosmin Ghera, iar jucătorii o cântau cu voce tare.

”Era important să câștigăm cele 3 puncte. Probabil că o să sărbătorim în această seară și de mâine ne gândim la meciul cu Botoșani. Cred că acesta este cel mai important moment din viața mea de fotbalist. Sper să trecem cu bine peste acest moment și să ridic trofeul deasupra capului”, a declarat Dan Nistor la finalul jocului.

ADVERTISEMENT

Și președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a anunțat că în această noapte va fi sărbătoare în cantonamentul oltenilor. Oficialul din Bănie a anunțat că jucătorii au liber să bea câte o bere înainte de a merge la culcare.

Deși vorbește deschis despre posibilitatea ca Universitatea Craiova să câștige titlul, antrenorul italian Cristiano  Bergodi îndeamnă la calm și spune că se teme de următorul joc, în deplasare cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Eroul oltenilor în derby-ul cu FCSB a fost mijlocașul Alexandru Cicâldău. Internaționalul român, notat cu 8 de FANATIK, a fost omul cheie al oltenilor la mijlocul terenului și și-a asumat executarea penalty-ului din care gazdele au deschis scorul.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – Universitatea Craiova: 2,00 este cota pentru “2-3 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: