Fotbal intern

U Craiova a vrut să transfere de la Dinamo: “Am făcut o ofertă de 200.000 de euro”

22.12.2020 | 23:52
U Craiova a vrut sa transfere de la Dinamo Am facut o oferta de 200000 de euro
ADVERTISEMENT

U Craiova a terminat anul 2020 pe locul 2, după 0-0 cu CFR Cluj, meci jucat în ultima etapă a turului. La finalul partidei, Mihai Rotaru a susţinut că a vrut să transfere un fotbalist de la Dinamo, însă oferta de 200.000 de euro a fost refuzată de “câini”.

Chiar dacă Dinamo este una dintre marile rivale ale Universităţii Craiova, Mihai Rotaru a declarat că a vrut să cumpere un jucător de la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a dezvăluit că a ofertat un fotbalist al “câinilor”, însă oficialii dinamovişti au considerat că suma era una mică.

Mihai Rotaru a vrut să facă un transfer pe axa Dinamo – U Craiova

“Noi am făcut o ofertă oficială de 200.000 de euro către spanioli pentru un jucător de la Dinamo. Au spus că nu vor să vânda către noi și că suma e prea mică”, a declarat Mihai Rotaru la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a mai vorbit şi despre viitoarele transferuri pe care U Craiova vrea să le facă în următoarea perioadă de mercato. Patronul Ştiinţei a anunţat că vor fi făcute cel mult trei transferuri şi a precizat că vor exista şi plecări.

“Putem să creştem dacă staff-ul gestionează foarte bine pauza. Vom aduce maxim trei jucători. Am demarat discuţiile. Şi de afară şi din ţară. Nu discutăm de jucătorii altor echipe.

ADVERTISEMENT

Vor pleca şi unu-doi jucători. Vom juca miercuri-duminica până în mai şi trebuie să avem un lot super dimensionat. Noi nu suntem construiţi ca să vindem jucători. Nu ăsta e scopul”, a mai spus Mihai Rotaru.

Ce spune Mihai Rotaru despre Ivan Mamut, înlocuitorul lui Elvir Koljic

După accidentarea lui Elvir Koljic, U Craiova l-a transferat pe Ivan Mamut. Înlocuitorul atacantului bosniac nu a reuşit să marcheze încă în campionat, însă Mihai Rotaru are mare încredere în croat.

ADVERTISEMENT

“Mamut are calitate, dă totul pentru echipă, un tip de calitate. Are puțin ghinion. Sperăm să înceapă să marcheze. Sper să se deblocheze. Acum, toată echipa evoluează la 60%. Astea sunt estinările noastre. E îmbucurător că putem crește”, a spus Mihai Rotaru.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 1,90 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: