Sport

U Craiova acuză arbitrajul și agresivitatea arădenilor după eșecul cu UTA. ”Azi nu s-a jucat fotbal” / ”E jenant”

Universitatea Craiova a pierdut, 0-1, la UTA, după un meci de luptă la propriu.
15.08.2021 | 00:32
U Craiova acuza arbitrajul si agresivitatea aradenilor dupa esecul cu UTA Azi nu sa jucat fotbal  E jenant
ADVERTISEMENT

Meciul UTA – U Craiova a fost încrâncenat de la primul până la ultimul fluier al centralului Adrian Cojocaru. Duelurile la limita regulamentului au fost tolerate de brigada de arbitri, iar acest lucru a fost înfierat de olteni la finalul întâlnirii.

Unicul gol al întâlnirii a fost o super realizare a fostului golgheter al Ligii 1, Liviu Antal. Craiovenii au încercat să reintre în meci dar paradele lui Iacob i-au exasperat pe jucătorii lui Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu: ”Nu se mai poate cu arbitrajele astea”

Încrâncenarea a fost cuvântul de ordine al băieților lui Laszlo Balint. Arădenii au alergat ca și cum ar fi jucat cu un trofeu pe masă.

Determinarea arădenilor a depășit de cele mai multe ori limita regulamentului, dar și-au atins scopul și jucătorii Universității Craiova au resimțit tăria duelurilor.

ADVERTISEMENT

Centralul Adrian Cojocaru a încercat să adopte un stil modern de arbitraj, lăsând jocul liber, ceea ce a întărâtat ambele oponente.

La finalul jocului Nicușor Bancu a răbufnit la adresa brigăzii de arbitri. Fotbalistul a făcut încă un apel pentru introducerea sistemului VAR, disperat de agresivitatea gazdelor și maniera centralului Cojocaru.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să facem ceva cu arbitrajele astea, nu se mai poate așa. A întărâtat ambele echipe arbitrul, i-a lăsat să joace foarte dur. Tot timpul ne călcau, ne loveau cu cotul. Azi nu s-a jucat fotbal, a fost altceva.

Noi suferim de la meci la meci. Acum nu am arătat foarte bine. E greu când sunt și accidentări, se creează tensiuni. Și din acest motiv nu ne iese jocul mereu.

ADVERTISEMENT

Când nu câștigi, tot timpul este presiune. Lumea vrea să câștigăm meci de meci, noi suferim. Nu știu dacă e o criză. Sunt câteva meciuri mai proaste”, a declarat Bancu, la finalul întâlnirii.

Sorin Cîrțu a făcut praf brigada de arbitri

Președintele Universității Craiova, Sorin Cîrțu, este de părere că oltenii au pierdut întâlnirea de la Arad datorită maniere de arbitraj pe care a catalogat-o jenantă.

”E un meci pe care nu trebuia să-l pierdem! A fost o primă repriză foarte bună făcută de noi, dar ni s-a răspuns cu multe durități și am fost tăiați de prestația lui Cojocaru, care a fost apăsat de presiunea fanilor.

Au fost foarte multe durități, o prestație jenantă a arbitrilor. Ar fi trebuit două cartonașe roșii, plus un penalty. Dacă nu vezi o asemenea intenție… rușinos! A fost o manieră șmecherească.

Puteam să obținem cele trei puncte, dar trebuia să fim și lăsați. N-a fost agresivitate, ci duritate. Prin anii ’70-80 ne tăiau tot timpul, joacă la fel și acum”, a spus Sorin Cîrțu, la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș: 1,70 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT