Fotbal intern

U Craiova, antrenamente speciale în timpul pandemiei! Mihăilă şi Baiaram, şedinţe de pregătire pe Skype! FOTO

29.03.2020 | 18:33
U Craiova antrenamente speciale in timpul pandemiei Mihaila si Baiaram sedinte de pregatire pe Skype FOTO
ADVERTISEMENT

Jucătorii Universității Craiova continuă să se antrenze în plină pandemie, fiecare fotbalist la el acasă prin Skype.

Jucătorii Craiovei se antrenează pe Skype

Alin Burileanu, kinetoterapeutul oltenilor, a postat o poză pe rețelele de socializare, în care apar și jucătorii Craiovei, Valentin Mihăilă și Ștefan Baiaram.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a fost prima echipă din România care a luat vacanță, în urma deciziei conducerii, imediat când s-a înmulțit numărul persoanelor infectate cu COVID-19.

Mihai Roman, atacantul Craiovei, a vorbit despre cât de greu îi este să se descurce din cauza coronavirusului: Nu eram obișnuiți cu această carantină și cu statul în casă, dar trebuie să respectăm această situație cu toții.

ADVERTISEMENT

Pot să lucrez anumite exerciții. Nu pot să fac efort susținut. Trebuia să merg în Italia, la Padova, la un doctor bun.

Nu am mai putut să ajung din cauza problemelor care au apărut. Am încercat să găsim cel mai bun doctor pe această specialitate și acesta e în Padova. Vrem să ajungem la dânsul, dar nu știu dacă e posibil acest lucru în curând”.

ADVERTISEMENT

Sunt sigur că nu am nimic și că se poate rezolva. Nu m-am speriat. Eram anunțat titular cu Mediaș și a fost un șoc. Dintr-o dată nu am mai făcut nimic.

Nu mă gândesc la retragere. Eu vreau să cred că nu am nimic și că o să primesc acceptul să mă întorc pe teren după ce fac un control”, a declarat Mihai Roman.

ADVERTISEMENT
Fotografia cu jucătorii Craiovei care se pregătesc pe Skype. Sursă foto: Facebook
Fotografia cu jucătorii Craiovei care se pregătesc pe Skype. Sursă foto: Facebook

Măsurile oltenilor pentru a evita un colaps financiar

Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România, a dezvăluit că formația din Bănie a început discuțiile cu unii fotbaliști pentru renegocierea salariilor sau chiar a întreruperii colaborărilor:

„Au fost conducători care s-au gândit și la varianta asta, au luat și câteva masuri, cum ar fi Craiova, care a avut discuții individuale cu jucătorii pentru a renegocia sau pentru a înceta contractele”

„Bineînțeles, aici ține și de dorința clubului, dacă nu vă dori să se prelungească”, a mai spus Emilian Hulubei.

ADVERTISEMENT