Fotbal intern

U Craiova, primul transfer din era Ouzounidis! Matteo Fedele a revenit în Bănie

08.02.2021 | 19:02
U Craiova primul transfer din era Ouzounidis Matteo Fedele a revenit in Banie
ADVERTISEMENT

Antrenorul interimar al echipei Universitatea Craiova, Dragoș Bon, a anunțat înaintea meciului cu Dinamo, din etapa a 22-a a Ligii 1, că oltenii l-au transferat pe mijlocașul Matteo Fedele.


Fedele a semnat pe trei ani și jumătate cu U Craiova

UPDATE, 8 februarie, ora 19:04 / Universitatea Craiova a anunțat oficial transferul mijlocașului Matteo Fedele, care a mai jucat pentru olteni în sezonul 2018-2019.

ADVERTISEMENT

Jucătorul elvețian a semnat un contract valabil până în vara anului 2024.

U Craiova transfer Dinamo


Jucătorul elvețian în vârstă de 28 de ani a mai evoluat în Bănie sub formă de împrumut de la Foggia în sezonul 2018-2019, atunci când a marcat două goluri și a dat treia pase decisive în 31 de partide jucate în toate competițiile.

Imediat după îndepărtarea lui Corneliu Papură, patronul Mihai Rotaru a anunțat că încearcă să mai facă trei transferuri pentru ca oltenii să se bată cu șanse în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Înaintea partidei cu Dinamo, U Craiova a făcut un transfer important

”Din ce ştiu, Matteo Fedele ni se va alătura, e un jucător pe care îl cunosc, când a fost la Craiova s-a pregătit şi sub comanda mea la echipa a doua, este un jucător bun, de mare calitate, care ne va ajuta. Este bine că ne întărim lotul, sper să mai vină jucători de valoare”, a declarat antrenorul interimar espre transferul realizat de U Craiova înaintea partidei cu Dinamo.

”Ne aflăm în faţa unui meci special, se cunoaşte foarte bine rivalitatea dintre Universitatea Craiova şi Dinamo. Îmi doresc să facem un joc foarte bun, să-i dominăm din toate punctele de vedere şi să luăm cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Sper să reuşim să-i facem fericiţi pe suporterii noştri. Ştiu sigur că ei se hrănesc din victoriile împotriva lui Dinamo. Aşteptaţi-vă să fim o echipă ofensivă. Sută la sută consider că meciurile cu Dinamo sunt derbi”, a mai spus Dragoș Bon la conferința de presă.

Partida Universitatea Craiova – Dinamo București, din etapa a 22-a din Liga 1, se va disputa sâmbătă, 6 februarie, de la ora 21:00, pe stadionul ”Ion Oblemenco”. Dragoș Bon asigură interimatul la Craiova după demiterea lui Corneliu Papură și a adus la întâlnirea din deplasare cu Poli Iași primul succes pentru olteni după șapte partide la rând fără victorie.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a anunțat în exclusivitate că Paco Jemez și Marinos Ouzounidis sunt cei doi super tehnicieni care au rămas pe lista Universităţii Craiova din care se va alege noul antrenor! Ambii au cariere impresionante și ar fi adevărate lovituri pentru Liga 1.

Pe lista oltenilor au mai fost două nume grele: cehul Zdenek Scasny, 63 de ani, cel care l-a pregătit pe Stanciu la Sparta Praga, și Javier Calleja, 42 de ani, cel care a pregătit-o ultima dată pe Villarreal.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani– U Craiova: 1,42 este cota pentru „peste 1,5 goluri ”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT