Sport

U Craiova, aproape de transferul unui mijlocaș trecut pe la RB Salzburg! Când se vor perfecta actele

Laurențiu Reghecampf primește întăriri după startul poticnit la U Craiova, ultimul transfer fiind un jucător care a evoluat și pentru FC Salzburg.
27.09.2021 | 13:05
U Craiova aproape de transferul unui mijlocas trecut pe la RB Salzburg Cand se vor perfecta actele
ADVERTISEMENT

Oltenii urmează să întâlnească formația Dinamo București, luni, pe teren propriu, în epilogul etapei a 10-a din Liga 1.

Pentru acest joc, CCA l-a delegat pe Cătălin Popa, arbitrul care i-a înfuriat în mai multe rânduri pe ”juveți”.

ADVERTISEMENT

Un mijlocaș croat, ultimul transfer realizat de U Craiova

Deși deocamdată se află în afara locurilor de play-off, U Craiova nu a renunțat la lupta la titlu, iar patronul Mihai Rotaru este pe cale să realizeze un transfer important: mijlocașul croat Ante Roguljic.

Conform digisport.ro, jucătorul în vârstă de 25 de ani a ajuns deja la Craiova și urmează să facă vizita medicală. Dacă nu vor exista probleme din acest punct de vedere, Roguljic va semna contractul și va intra în pregătiri cu echipa după meciul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul ofensiv croat ar fi al nouălea jucător transferat de Mihai Rotaru la U Craiova în acest sezon, după David Lazar, Denis Rusu, Valerică Găman, Alexandru Crețu, Antoine Conte, Ionuț Vînă, Alexandru Mărieș și Lyes Houri.

Roguljic a jucat ultima dată în Slovacia

Ante Roguljic este născut la Split și a început fotbalul la grupele de juniori ale clubului Omladinac Vranjic. A fost promovat la seniori pe când avea doar 16 ani și juca la echipa Adriatic Split.

ADVERTISEMENT

Un an mai târziu a fost achiziționat de FC Salzburg, dar nu a reușit să se impună la campioana Austriei, pentru care a jucat un singur meci. În cei patru ani de contract a fost împrumutat pe rând la FC Liefering, Hajduk Split, Admira Wacker și Wacker Innsbruck.

În 2017 a fost achiziționat de formația Pafos, dar a stat un singur sezon în Cipru semnând apoi cu AS Trencin. În cei trei ani petrecuți în Slovacia, Roguljic a avut o medie de 21 de meciuri pe sezon, a înscris 18 goluri şi a oferit șase pase decisive.

ADVERTISEMENT

Crețu poate debuta în partida cu Dinamo

Înaintea partidei U Craiova – Dinamo, care se va disputa luni, de la ora 21:00, Laurențiu Reghecampf a susținut o conferință de presă în care mesajul pentru elevii săi a fost că își dorește să domine adversarul și să câștige pentru a urca în clasament.

”Reghe” a vorbit despre fotbaliștii pe care i-a exclus din prima echipă, Alexandru Mateiu și Mihai Bălașa, și a recunoscut că i-a trimis să joace la echipa a doua, însă doar pentru a-i face să înțeleagă anumite lucruri pe care el le cere de la ei.

FANATIK a aflat că Alexandru Crețu a trecut peste problemele medicale și este apt pentru întâlnirea cu Dinamo. Jucătorul de 29 de ani a fost lovit de un coleg în timpul unui antrenament și a mers la celebrul “vraci” Marijana Kovacevic pentru a se pune pe picoare mai repede.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Dinamo: 1,60 este cota pentru „nu marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT