Fotbal intern

U Craiova, aproape să își schimbe iar antrenorul. Laurențiu Reghecampf ar urma să preia echipa

28.01.2021 | 13:35
U Craiova aproape sa isi schimbe iar antrenorul Laurentiu Reghecampf ar urma sa preia echipa
ADVERTISEMENT

Transformată dintr-o candidată la titlu într-o echipă care a uitat să câștige, Universitatea Craiova ar putea să îl înlocuiască pe antrenorul Corneliu Papură cu Laurențiu Reghecampf.

Rămas liber de contract, după despărțirea de Al-Wasl, fostul antrenor al celor de la FCSB ar putea lucra din nou în România și s-ar putea duela pentru titlu chiar cu fosta sa echipă.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru nu a renunțat la visul de a câștiga titlul cu Universitatea Craiova și insistă pentru antrenorul care a cucerit de două ori campionatul României cu FCSB.

U Craiova, aproape să își schimbe iar antrenorul. Vine Laurențiu Reghecampf?

Învinuit de toată lumea pentru jocurile și rezultatele foarte slabe ale Universității Craiova, tehnicianul Corneliu Papură ar putea pleca de la club încă din luna ianuarie.

ADVERTISEMENT

Papură a fost acuzat inclusiv de suporterii olteni că este de vină pentru că echipa a ajuns la șase puncte de primul loc, în condițiile în care începuse excelent actuala ediție a Ligii 1.

Pe lângă fanii alb-albaștri, și nume importante din fotbal au dat vină pe Papură. Cornel Dinu, Gabi Balint sau Ionel Dănciulescu s-au declarat complet dezamăgiți de modul în care „Papi” a gestionat situația în Bănie.

ADVERTISEMENT

Pentru olteni, speranța cuceririi unui titlu ar putea fi reînviată de aducerea unui antrenor cu nume foarte important în fotbalul românesc. Conform Prosport, Mihai Rotaru s-ar fi înțeles cu Laurențiu Reghecampf!

Cei doi ar fi negociat prin telefon, întrucât șeful Craiovei se află în vacanță în Insulele Maldive, în vreme ce fostul tehnician al lui FCSB este în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf s-ar lupta pentru titlu cu fosta sa echipă, FCSB, dar și cu CFR Cluj. El ar reveni în România chiar în timp ce soția sa este implicată într-un scandal monstru cu Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor.

Totul a început ca urmare a discuțiilor din jurul transferului lui Dennis Man la Parma, ale cărui detalii au fost oferite în exclusivitate pentru FANATIK de către Giovani Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FC Argeş: 2,42 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT