Fotbal intern

U Craiova – Astra 2-1. Koljic îi salvează pe olteni cu un gol în minutul 90+1! Bergodi, debut cu dreptul şi e la 4 puncte de CFR. Gestul jucătorilor la final. Foto

U Craiova  Astra 21 Koljic ii salveaza pe olteni cu un gol in minutul 901 Bergodi debut cu dreptul si e la 4 puncte de CFR Gestul jucatorilor la final Foto
ADVERTISEMENT

U Craiova – Astra 2-1 s-a jucat în etapa a 4-a din play-off Casa Pariurilor Liga 1. Elvir Koljic a fost omul meciului pentru olteni, cu cele două goluri marcate în minutele 60 şi 90+1. Ştiinţa a tremurat după reuşita lui Raoul Baicu din minutul 71, care a înscris la câteva secunde după ce a intrat pe teren. Bergodi a debutat cu o victorie pe banca lui U Craiova, ocupanta locului 2, care se află la 4 puncte în spatele lui CFR Cluj. VEZI AICI TOATE FAZELE IMPORTANTE.

U Craiova – Astra 2-1 (Koljic 59, 90+1 / Baicu 70)

UPDATE / Echipele de start pentru U Craiova – Astra Giurgiu. Constantin Budescu este rezervă la astrali.

ADVERTISEMENT

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Vătăjelu 46), Bălaşa, Acka, Bancu – Nistor (Gustavo 76), Mateiu (Ivanov 84), Cicâldău – Ivan (Bărbuţ 68), Koljic, Mihăilă (Baiaram 84). Antrenor: Cristiano Bergodi

Astra: Lazar – Graovac, Tamaş, Dima – V. Gheorghe (Balaure 70), G. Simion (Seto 70), Crepulja, Radunovic – Răduţ (Dandea 90+2), Stahl (Baicu 70), A. Ioniţă (Fatai 52). Antrenor: Bogdan Andone

ADVERTISEMENT

Arbitru: Radu Petrescu


UPDATE, ora 21:57 / La finalul meciului, jucătorii şi staff-ul Universităţii Craiova s-a îndreptat spre peluza stadionului, unde fanii ar fi trebuie să fie, şi i-au salutat pe suporterii care au văzut meciul în faţa televizorului.


Final / U Craiova – Astra 2-1 (Koljic 59, 90+1 / Baicu 70)


Min. 90+1 / Elvir Koljic a marcat după o incursiune de senzaţie a lui Baiaram, bosniacul învingândul-l Lazar cu un şut plasat.

ADVERTISEMENT

Min. 70 / Raoul Baicu a egalat la doar câteva secunde după ce a intrat pe teren. Fostul jucător al oltenilor a şutat puternic din unghi, sub transverală.


Min. 59 / Elvir Koljc a deschis scorul după o pauză superbă a lui Alex Cicăldău cu călcâiul. Bosniacul l-a executat cu un şut plasat pe Lazar.

ADVERTISEMENT

Min. 52 / Nicuşor Bancu a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost călcat pe mână dreaptă de unul dintre adversari. Medicii l-au bandajat imediat, însă internaţionalul român urla de durere pe margine când era bandajat.


Min. 50 / Andrei Ivan a tras peste poartă din 12 metri, fiind într-o poziţie ideală de a marca.


Min. 48 / Alexandru Cicâldău a şutat din marginea careului, însă Lazar a respins în extremis cu un reflex de mare portar.


UPDATE, ora 20:00 / A început meciul U Craiova – Astra. Partida a fost precedată de un moment de reculgere în memoria victimelor COVID-19.


UPDATE, ora 19:20 / Jucătorii celor două echipe s-au încălzit separat, aşa cum prevede protocolul LPF.


UPDATE, ora 19:09 / FANATIK îţi prezintă primele imagini de pe stadionul “Ion Oblemenco”, unde se va disputa meciul U Craiova – Astra. Rezervele celor două echipe vor sta la distanţa de două scaune unii de alţii.

Banca de rezerve, improvizată pentru meciul U Craiova – Astra

 


Este de fapt prima apariţie a oltenilor după pauza de trei luni provocată de pandemia de coronavirus, întrucât partida programată în urmă cu o săptămână, pe acelaşi stadion, în compania Botoşanilor, în runda a 3-a, nu s-a mai disputat ca urmare a faptului că la oaspeţi medicul echipei şi un jucător de la echipa a doua au fost găsiţi poziitivi la testele antiCOVID 19.

Într-un fel, amânarea meciului cu Botoşani a venit destul de bine pentru antrenorul Cristiano Bergodi, cel care l-a înlocuit de puţin timp pe Corneliu Papură, pentru că i-a permis italianului să identifice în amicalul pierdut în faţa Chindiei problemele existente la echipă.

Craiova – Astra Giurgiu e Live video pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Craiova – Astra Giurgiu, din cadrul etapei a 4-a din play-off poate fi urmărită în transmisiune directă pe posturile de televiziune Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus, dar aveţi şi varianta de a intra pe site-ul FANATIK.ro, pentru a o viziona în format LIVE VIDEO.

Craiova ocupă locul 3 la acest moment, cu 26 de puncte şi un meci mai puţin, la egalitate cu FCSB, dar la şapte lungimi de liderul CFR Cluj, care pare a fi scăpat din nou în campioană pentru al treilea sezon consecutiv.

La Astra sunt mari probleme financiare

Astra se află la o lungime în spatele oltenilor, însă cu o piatră de moară uriaşă atârnată de moralul echipei de către UEFA, care a decis ca giurgiuvenii să nu aibă drept de participare în cupele europene în cazul în care ar ocupa o poziţie calificantă.

Cum şi problemele financiare acute, cu restanţe salariale de luni de zile, afectează mentalul jucătorilor, lui Bogdan Andone îi va fi greu să îşi ţină jucătorii conectaţi la maxim pentru acest play-off.

Craiova şi-a recuperat vedeta

Craiova are aproape tot lotul la dispoziţie, vestea bună fiind revenirea la antrenamente a vedetei echipei, Valentin Mihăilă, cel mai probabil viitorul produs de export pe sume importante al oltenilor.

Deşi sunt probleme financiare serioase pe malul Dunării în această săptămână antrenorul Bogdan Andone şi unul dintre oamenii de bază din lot, fundaşul Gabi Tamaş au decis să continue, semnând noi contracte.

Astra are patru victorii în Bănie

Meciurile de la Craiova dintre cele două echipe au fost foarte echilibrate şi oaspeţii au reuşit nu mai puţin de patru succese, spre deosebire de cei din Bănie, care au doar trei. Ultimul meci, în 2019 a fost victorie pentru Craiova cu 1-0, de fapt toate victoriile alb-albaştrilor fiind realizate la acest scor.

Deşi nu are o tradiţie favorabilă echipa lui Cristiano Bergodi e considerată favorită de bookmakeri, care acordă cotă 1,80 la victorie gazdelor, faţă de 4,60 pentru Astra. Un gol marcat de giurgiuveni are cotă de 1,60.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani : 2,02 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT