Fotbal intern

Ştiinţa Craiova atacă a treia semifinală consecutivă în Cupa României. Toate informațiile despre meciul cu Csikszereda

28.02.2019 | 11:45
Stiinta Craiova ataca a treia semifinala consecutiva in Cupa Romaniei Toate informatiile despre meciul cu Csikszereda

Universitatea Craiova va juca pe terenul celor de la FK Csikszereda, formație care evoluează în Liga a 3-a și care a eliminat-o pe Dinamo București în optimile Cupei, scor 6-5 după loviturile de la 11 metri. Duelul are loc azi, de la ora 20.00, în sferturile de finală ale Cupei României, pe stadionul din Miercurea Ciuc, iar oltenii speră să bifeze a treia semifinală consecutivă.

U Craiova, la un pas de a treia semifinală consecutivă din Cupa României

Dacă va reuși să treacă de FK Csiksereda în sferturile de finală ale Cupei României, atunci Universitatea Craiova va juca pentru a treia oară consecutiv în semifinale. Prima oară nu a avut noroc, toate acestea deoarece a fost eliminată de FC Voluntari în semifinala din sezonul 2016 – 2017. Ilfovenii au câștigat meciul tur cu 1-0, iar în retur duelul s-a terminat la egalitate, scor 0-0. FC Voluntari a ajuns în finală și a câștigat Cupa în fața Astrei Giurgiu.

A doua oară a fost cu noroc. Universitatea Craiova s-a duelat pentru un loc în semifinalele Cupei României din sezonul 2017 – 2018 cu Dinamo București, iar oltenii au trecut de dinamoviști după loviturile de departajare, scor 6-5. În semifinale, echipa pregătită de Devis Mangia a întâlnit FC Botoșani. Oltenii au câștigat pe propriul teren cu 5-1, iar în deplasare au pierdut cu 2-1, dar au prins un loc în finală, unde s-au duelat cu Hermannstadt și au pus mâna pe Cupă, acesta fiind primul trofeu câștigat de Știința după 25 de ani.

Jucătorii lui U Craiova se bucură împreună după o victorie obținută pe propriul teren

Devis Mangia, probleme din cauza suspendărilor

Devis Mangia nu se va putea baza pe serviciile lui Andrei Cristea în sferturile de finală ale Cupei României. Atacantul transferat de la Poli Iași a fost eliminat în Cupă în partida disputată de moldoveni cu Viitorul, după ce a protestat în fața arbitrului Marcel Bârsan. Comisia de Disciplină a decis ca acesta să fie suspendat trei etape, urmând ca fotbalistul să prindă doar meciul de finală, dacă U Craiova va reuși să se califice în ultimul act.

Mai mult, antrenorul italian nu îi avea la dipoziție nici pe Marius Briceag și Renato Kelic, după ce aceștia au văzut cartonașul roșu în meciul FCSB – U Craiova și sunt suspendați o etapă. În urma suspendărilor primite de oamenii de bază ai Științei, FANATIK a dezvăluit că Devis Mangia l-a readus în lot pe fundașul Răzvan Popa, un fotbalist care nu mai intra în planurile sale și care a fost la un pas de Gaz Metan Mediaș în această iarnă.

Toate biletele de la Csikszereda – U Craiova au fost vândute

Meciul dintre Csikszereda și Universitatea Craiova a strânit interesul suporterilor. Astfel, la partida din sferturile de finală ale Cupei României o să fie tot stadionul plin. Cele 1.200 de bilete puse la dispoziție pentru partida de azi, de la ora 20.00, au fost vândute într-un timp record. Fanii au achiziționat tichetele pentru Csiksereda – U Craiova în două ore, iar atmosfera se anunță una incendiară.

Cum ar putea arăta U Craiova la meciul cu Csikszereda: Popescu – Dimitrov, Donkor, Tiago, Bancu – Mateiu, Fedele (Bic) – Drăghici, Nuno Rocha, Mihăilă – Fortes

Tags: