Sport

U Craiova, „blestemată” să nu dea gol din penalty! Dan Nistor intră pe lista ghinioniștilor, după un „cadou” din partea arbitrului. Video

Universitatea Craiova este „blestemată” să nu dea gol din penalty-uri.
22.10.2021 | 21:13
U Craiova blestemata sa nu dea gol din penalty Dan Nistor intra pe lista ghinionistilor dupa un cadou din partea arbitrului Video
ADVERTISEMENT

În ultima lună, Craiova a avut nu mai puțin de trei executanți de penalty-uri, însă fără succes. Formația lui Laurențiu Reghecampf a marcat dintr-un singur penalty primit dintr-un total de patru.

Singurul jucător care părea că a rupt „blestemul” a fost Lyes Houri, care a marcat din penalty cu Dinamo, dar care a ratat o lovitură de la 11 metri etapa trecută, în duelul cu Academica Clinceni, scor 5-0.

ADVERTISEMENT

Acum, în debutul meciului din deplasare cu Chindia Târgoviște, Craiova a primit un penalty controversat, pe care însă Dan Nistor nu a reușit să îl transforme, ratând precum Kylian Mbappe în duelul dintre PSG și RB Leipzig, din grupele Champions League, scor 3-2.

U Craiova, „blestemată” să nu dea gol din penalty

Universitatea Craiova are probleme mari la loviturile de la 11 metri, nereușind să profit de patru penalty-uri primite în ultima lună, mai exact ratând nu mai puțin de trei penalty-uri.

ADVERTISEMENT

În meciul cu Chindia Târgoviște, oltenii au primit un penalty „cadou” din partea arbitrului Radu Petrescu, „centralul” lăsându-se impresionat de o simulare în careu a lui Andrei Ivan, după cum s-a văzut pe reluări.

Totuși, Dan Nistor, fotbalistul ales de Laurențiu Reghecampf să bată lovitura de la 11 metri a trimis puternic în bara transversală, mingea ieșind în afara terenului după ce a lovit bara transversală.

ADVERTISEMENT

Ultimele 4 penalty-uri primite de U Craiova:

  1. U Craiova – Sepsi 1-1 – Gustavo a ratat un penalty
  2. U Craiova – Dinamo 5-0 – Lyes Houri a transformat un penalty
  3. U Craiova – Academica Clinceni 5-0 – Lyes Houri ratează un penalty
  4. Chindia Târgoviște – U Craiova – Dan Nistor ratează un penalty

VEZI VIDEO CU PENALTY-UL RATAT AICI

Totul a început cu ratarea lui Gustavo din meciul cu Sepsi

Ghinionul oltenilor a început de la meciul cu Sepsi, atunci când Gustavo putea fi eroul Craiovei, pentru că el reușise să marcheze un gol în partidă, iar „Reghe” a considerat că brazilianul trebuie să execute un penalty primit spre finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, Gustavo nu a putut transforma penalty-ul, iar „Reghe” a transmis la finalul meciului că nu este supărat pe mijlocașul brazilian, dar că el nu va mai executa penalty-urile în următoarele meciuri.

„Noi lucrăm în fiecare zi și încercăm să le dăm jucătorilor soluții să ajungă unde doresc.

Se întâmplă să ratăm mult sau penalty-uri, dar sunt sigur că Elvir Koljic nu va mai rata cum a ratat cu Sepsi, 11 metri… vor apărea jucători care vor marca”, declara „Reghe”.

Inițial, tactica lui Laurențiu Reghecampf a funcționat, pentru că Lyes Houri devenise principalul executant al loviturilor de la 11 metri și reușise să marcheze împotriva lui Dinamo, însă ratând un penalty în meciul cu Academica Clinceni, Houri nu a mai primit credit din partea antrenorului.

Deși există aceste probleme, la începutul sezonului, Craiova s-a impus în Supercupa României, în fața CFR-ului, chiar la loviturile de departajare.


  • (P) Cota BETANO pentru Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova: 1,36 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT