Fotbal intern

U Craiova – Botoșani 2-2 în etapa 3 Liga 1 Betano. Oltenii, pas greşit înainte de Leipzig!

03.08.2018 | 20:53
U Craiova  Botosani 22 in etapa 3 Liga 1 Betano Oltenii pas gresit inainte de Leipzig

U Craiova – Botoșani LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Telekom Sport, Look TV – etapa 3 – Liga 1 Betano

. Universitatea Craiova – FC Botoşani 2-2 s-a jucat în primul meci al etapei a treia din Liga 1 Betano. Oltenii au obţinut al doilea punct în campionat, chiar înainte de turul cu RB Leipzig din turul trei preliminar din Europa League. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicația de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 54 / GOOOOOOOL FC Botoşani! Andrei Miron a egalat cu o lovitură de cap.

Min. 35 / GOOOOOOOL U Craiova! Alex Mitriţă reuşeşte dubla, după o fază superbă de atac a Craiovei. Mihăilă i-a pasat lui Mitriţă, care l-a driblat elegant pe Pap şi a înscris.

Min. 21 / GOOOOOOOOL U Craiova! Alex Mitriţă execută în stânga lui Pap, lovitura de la 11 metri, care s-a aruncat în partea opus.

Min. 11 / GOOOOOOOL FC Botoşani! Lorand Fulop a deschis scorul din apropiere, după o pasă primită în faţa porţii de la Golofca.

UPDATE, ora 21:00 / A început meciul U Craiova – FC Botoşani.


UPDATE, ora 20:15 /

Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul U Craiova – FC Botoşani.

U Craiova: Pigliacelli – R. Popa, Gardoş, T. Ferreira – Borţa, Mateiu, Cicâldău, Bancu – Mihăilă, Burlacu, Mitriţă

FC Botoşani: Pap – Dumitraş, Miron, Burcă, Soiledis – J. Rodriguez, Oaidă – M. Roman, L. Fulop, Golofca – M. Roman


U Craiova – Botoșani LIVE VIDEO. Când se joacă meciul

U Craiova – Botoșani LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Telekom Sport, Look TV – etapa 3 – Liga 1 Betano

. Partida de pe “Ion Oblemenco” se va juca de la ora 21:00 şi va fi arbitrată de Florin – Andrei Chivulete, din Bucureşti, la centru. Acesta va fi asistat la cele două linii de Marius Nicoară din Drobeta Turnu Severin, alături de Imre-Laszlo Bucşi din Sfântu Gheorghe.

U Craiova – Botoșani LIVE STREAM – etapa 3 – Liga 1 Betano

U Craiova – Botoșani LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Telekom Sport, Look TV – etapa 3 – Liga 1 Betano

. În runda precedentă, Universitatea Craiova a fost învinsă de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 1-0, gol Ibrahima Tandia. De partea cealaltă, cei de la FC Botoşani s-au impus cu scorul de 2-0 în faţa celor de la AFC Hermannstadt, goluri Andrei Dumitraş şi Alexandru Mihai Roman.

U Craiova – Botoșani LIVE ONLINE pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV

Cei de la Universitatea Craiova nu au niciun gol marcat în sezon, iar pentru că au apărut primele tensiuni, vorbindu-se şi de o eventuală demitere a lui Devis Mangia, preşedintele clubului, Marcel Popescu, a participat alături de italian la conferinţa de presă premergătoare duelului cu FC Botoşani şi l-a reconfirmat pe acesta: “Vreau să lămuresc şi să detensionez. În acest moment, speculaţiile legate de posibilitatea sau de existenţa a două tabere la U Craiova nu sunt fundamentate şi le demontez. Suntem o singură familie. Colegul meu Devis Mangia a fost, este şi va fi până la finalul contractului antrenorul echipei”, a declarat Marcel Popescu.

U Craiova – Botoșani LIVE TEXT – cote și ponturi la pariuri sportive

Devis Mangia a prefaţat partida din această seară şi a spus că îi place presiunea: “Va fi un meci dificil și vom face totul ca să învingem pe FC Botoșani. Nu cred că este importantă poziția din clasament în primele cinci-șase etape. Este clar că Botoșani este cu un pas înaintea noastră, dar asta nu este o problemă, important este să jucăm cât mai bine. Și anul trecut a fost aceeași discuție legată de sistemul 3-4-3. Unii susțin că sistemul cu trei fundași centrali este un sistem defensiv, dar eu cred contrariul, îmi permite să pun în evidență calitățile jucătorilor mei mult mai bine. Sunt dispus să vorbesc cu oricine pe această temă, e normal să apară și critici, dar nu înțeleg de ce acestea vin de la antrenori aflați în activitate. Eu nu aș face niciodată acest lucru, fără să am toate datele în față. Mă cunoașteți deja, sunt o persoană onestă. Nu pot să spun că am jucat bine cu Sepsi, dar trebuie să muncim, să ne găsim acel echilibru necesar pentru a învinge. Nu știu dacă a fost un accident, nu cred în întâmplare, în destin. Am analizat jocul și am văzut că am făcut unele greșeli pe care sper să le fi eliminat între timp. Am făcut un meci bun cu CFR Cluj, cu Iași, dar cu Sepsi nu. Încerc să găsesc soluțiile cele mai bune pentru echipă. Mie îmi place presiunea”, a declarat Devis Mangia, antrenorul principal al CS Universitatea Craiova.

Gazdele acestei partide sunt contate de casele de pariuri cu 2.05 la victorie, în timp ce echipa din Botoşani are 3.90 pentru a se impune. Un egal între cele două cluburi este cotat la 3.25.

U Craiova – Botoșani LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Telekom Sport, Look TV - etapa 3 - Liga 1 Betano
U Craiova – Botoșani LIVE STREAM ONLINE Digi Sport, Telekom Sport, Look TV – etapa 3 – Liga 1 Betano

Echipe probabile:

Universitatea Craiova: Pigliacelli – R. Popa, Gardoș, T. Ferreira – Briceag, Mateiu, Cicâldău, Bancu – Glavina, Mitriţă, Burlacu
Rezerve: Popescu – Kelici, Bărbuţ, Zlatinski, Borţam Mihăilă, Şerban

FC Botoşani: Pap – Dumitraş, Burcă, Miron, Soiledis – Oaidă, J. Rodriguez – M. Roman I, L. Fulop, Golofca – M. Roman II
Rezerve: Fraisl, Ongenda, Chidriș, Patache, Piftor, Papa, Chitoşcă