Fotbal intern

U Craiova a reușit victoria în derby-ul etapei, contra celor de la CFR Cluj, 2-0

10.02.2019 | 22:57
Andrei Cristea a deschis scorul în Craiova - CFR Cluj

Partida U Craiova – CFR Cluj, din etapa cu numărul 23 a Ligii 1 Betano, se va disputa duminică, de la 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie. Este fără doar și poate cel mai interesant joc din această rundă, cele două fiind pretendente la titlu în acest sezon. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


FINAL DE MECI LA CRAIOVA! Universitatea câștigă cu 2-0, prin golurile lui Andrei Cristea și Koljic. 

Min. 76 GOOOL CRAIOVA! Elvir Koljic a dublat avantajul oltenilor.

Min. 52 Mihăilă a ratat o ocazie importantă, după o fază foarte frumoasă.

Craiova a intrat la pauză cu 1-0.

Min. 39 Damjan Djokovic a ratat o nouă ocazie pentru CFR.

Min. 22 Pigliacelli l-a blocat pe Păun!

Min. 14 GOOOL CRAIOVA! Andrei Cristea a deschis scorul, din pasa lui Valentin Mihăilă!

Min. 1 Billel Omrani a avut o ocazie imensă la prima fază a meciului.

UPDATE, ora 21:00 Partida a început cu o lovitură de start dată de Alex Mitriță. Partida este transmisă pe Digi Sport 2, întrucât pe primul program se desfășoară meciul de Fed Cup dintre România și Cehia.

UPDATE: Echipele de start la meciul U Craiova – CFR Cluj.

U Craiova va avea în echipă de start pe: Pigliacelli – Martic, Ferreira, Keljic, Bancu – Mateiu, Cicâldău – Meza Colli, Cristea, Mihăilă – Koljic

CFR Cluj începe cu: Arlauskis – Manea, Vinicius, Lang, Camora – Ioniță, Culio, Djokovic – Păun, Omrani, Deac


Oltenii nu au scos decât un punct în runda predecentă pe terenul rivalilor de la FC Viitorul, scor 0-0, dar puteau câștiga dacă bosniacul Elvir Koljic ar fi transformat penalty-ul de care a beneficiat în prima repriză. Elevii lui Devis Mangia au ratat șansa de a se apropia în clasamentul Ligii 1 Betano de primele două clasate, CFR Cluj și FCSB, care și ele au remizat.

U Craiova – CFR Cluj Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look Plus

Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus vor transmite în direct întâlnirea U Craiova – CFR Cluj, din etapa cu numărul 23 a Ligii 1 Betano.Toate fazele importante ale acestui duel vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK. În această iarnă, oltenii și-au pierdut cel mai important jucător din lot, Alexandru Mitriță fiind cedat la formația New York City FC din MLS.

Căpitanul Mario Camora salută publicul la finalul meciului CFR Cluj - U Craiova
Căpitanul Mario Camora salută publicul la finalul meciului CFR Cluj – U Craiova

De partea cealaltă, CFR Cluj a început modest anul 2019 terminând la egalitate cu Hermannstadt, scor 1-1, într-un meci în care a avut o mulțime de ocazii și a ratat un penalty prin George Țucudean. Ardelenii s-ar mulțumi și cu un punct în acest meci, pentru că așa și-ar ține la distanță o rivală la titlu.

Liga 1 Betano LIVE VIDEO și STREAM pe FANATIK

Ultimele întâlniri dintre cele două formații au fost extrem de tacticizate, înscriindu-se doar două goluri. De două ori a fost remiză albă și de alte două ori CFR Cluj s-a impus cu 1-0. Ultima dată a fost un 0-0 după un joc extrem de încâlcit în care Mitriță a ratat un penalty în finalul meciului.

Toate meciurile din Liga 1 Betano vor fi transmise de Telekom Sport, Look și Digi Sport, dar și LIVE VIDEO pe FANATIK.

Tags: