Fotbal intern

U Craiova – CFR Cluj 0-0. FCSB încheie pe primul loc sezonul regulat! Cum arată clasamentul la vârf

11.04.2021 | 23:12
U Craiova  CFR Cluj 00 FCSB incheie pe primul loc sezonul regulat Cum arata clasamentul la varf
ADVERTISEMENT

U Craiova și CFR Cluj s-au anulat reciproc după un meci care a fost spectaculos în prima parte, însă fără ocazii importante în repriza secundă. Ardelenii ratează pentru a cincea oară șansa să treacă pe primul loc și vor începe play-off-ul pe locul 2. Oltenii rămân pe locul 3 și încheie sezonul regulat la 7 puncte de liderul FCSB. 


LIVE U Craiova – CFR Cluj 0-0 – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

FINAL DE MECI! CFR Cluj și U Craiova au remizat, scor 0-0, în derby-ul ultimei etape a sezonului regulat. FCSB este pe primul loc înainte de play-off, având un punct avans față de CFR Cluj. 

ADVERTISEMENT

Min. 80: Meciul s-a mai domolit în ultima parte. Ocaziile la cele două părți s-au mai rărit după o primă parte foarte spectaculoasă.

Min. 55: Andrei Burcă ratează prima șansă a reprizei. Fundașul CFR-ului trimite puțin pe lângă poarta lui Pigliacelli.

ADVERTISEMENT

Start în partea secundă! 

PAUZĂ! O primă repriză foarte animată între U Craiova și CFR Cluj. Patru bare!, multe ocazii, un gol anulat și echilibru pe tabelă. 

Min. 34. Tudorie ratează o șansă uriașă. Cadoul primit de la Bordeianu l-a lăsat singur cu poarta din unghi, însă atacantul trimite în bară și iese pe lângă poartă.

ADVERTISEMENT

Min. 23: Omrani trimite în bară din 6 metri. Început furibund de meci. De trei ori a fost trimisă mingea în bară până acum.

Min. 18: Dan Nistor trimite un șut violent în bară! Este a doua oară când mingea lovește stâlpul porții după ocazia lui Baiaram. Bălgrădean nu avea nicio șansă în fața acestui șut.

ADVERTISEMENT

Min. 5: Gol anulat pentru CFR Cluj! Omrani a fost în afara jocului înainte ca mingea să intre în poartă.

Start de meci!

Echipele de start pentru U Craiova – CFR Cluj. Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Edi Iordănescu îi foloseşte în centrul defensivei pe Andrei Burcă şi Syam Ben Youssef, iar în poartă l-a preferat pe Cristi Bălgrădean.

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, M. Constantin, Bancu – Mateiu, Nistor – Camara, Cicâldău, Baiaram – Tudorie. Antrenor: Marinos Ouzounidis. Rezerve: I. Popescu, Vătăjelu, Bălaşa, Bic, Fedele, Căpăţînă, Cîmpanu, Mamut, Koljic.

CFR Cluj: Bălgrădean – Ciobotariu, Burcă, Ben Youssef, Camora – Luis Aurelio, Bordeianu, Sigurjonsson – Gîdea, Omrani, Păun. Antrenor: Edi Iordănescu. Rezerve: Arlauskis, Manea, Susic, Latovlevici, Hoban, Chipciu, Carnat, Rondon, Debeljuh.


CFR Cluj se menţine în ceafa liderului FCSB, care a remizat cu Sepsi, scor 1-1. Cu o victorie, campioana României va intra de pe primul loc în play-off. Egalul sau înfrângerea ar menţine-o pe locul 2.

Pentru olteni este vital să obţină victoria, astfel că ar intra în play-off cu speranţe mărite în lupta pentru câştigarea titlului de campioană a României.

U Craiova – CFR Cluj Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Craiova – CFR Cluj se joacă duminică, 11 aprilie, de la ora 21:30, pe stadionul “Ion Oblemenco” din Bănie, pe o vreme estimată a fi rece, dar bună pentru fotbal. Jocul este televizat în direct pe programele Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Îl mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

Etapa trecută, U Craiova a ratat o imensă oportunitate de a se mai apropia de FCSB şi totodată de a ţine liderul pe loc. Oltenii au făcut 0-0 la Giurgiu cu FCSB, doar pentru că Alex Cicâldău nu a putut să îl învingă de la punctul cu var pe portarul Andrei Vlad.

Mutările de geniu ale antrenorului Ouzounidis

Faptul că în acest joc a revenit după luni de zile de la accidentare golgeterul echipei, bosniacul Elvir Koljic, este un motiv în plus pentru Ouzounidis de a spera la mai mult de acum înainte, echipa sa devenind foarte puternică în atac.

Tehnicianul elen l-a revalorizat pe Andrei Ivan, transformat într-un atacant extrem de mobil şi de percutant, le-a găsit locurile în echipă lui Dan Nistor şi Alex Cicâldău, echipa arătând tot mai bine de la un meci la altul. Acum, prin recuperarea lui Koljic poate spune că are cel mai bun unsprezece la dispoziţie.

Clujul, prestaţie de coşmar cu Dinamo

Clujul, la care au revenit jucătorii din atac infectaţi cu COVID, doar francezul Pereira nefiind refăcut, a dezamăgit cumplit etapa trecută, când deşi a avut doi oameni în plus din minutul 37 a reuşit să smulgă acasă cele trei puncte cu Dinamo abia în minutul 80!

Şi casele de pariuri par seduse de jocul echipei craiovene, pe care o dau favorită la o cotă de 2,35, faţă de 3,20 cât au primit elevii lui Edi Iordănescu. Oltenii oricum îşi doresc enorm victoria şi pentru faptul că sezonul trecut chiar în ultima etapă CFR bătea cu 3-1 în Bănie şi ieşea din nou campioană, în detrimentul Craiovei.

ADVERTISEMENT