Fotbal intern

U Craiova – CFR Cluj se va juca într-o atmosferă incendiară! Câte bilete mai sunt disponibile

10.02.2019 | 14:10
U Craiova  CFR Cluj se va juca intro atmosfera incendiara Cate bilete mai sunt disponibile
ADVERTISEMENT

Derby-ul etapei cu numărul 23 din Liga 1 Betano, U Craiova – CFR Cluj, se va juca într-o atmosferă incendiară, oltenii anunțând că s-au vândut peste 25.000 de bilete cu 24 de ore înainte de startul jocului. Oficialii grupării din Bănie speră ca până la ora partidei să vândă toate tichetele, cu o zi înainte de meci mai fiind disponibile circa 4000 de tichete.

Anterior, oficialii clubului U Craiova au anunțat miercuri că vânduseră deja 18.000 de bilete pentru marele derby cu liderul campionatului CFR Cluj. Ei așteptau încă de atunci ca stadionul Ion Oblemenco să fie arhiplin la întâlnirea de duminică seară.

ADVERTISEMENT
Alexandru Mitriță execută și ratează un penalty în meciul CFR Cluj - U Craiova
Alexandru Mitriță execută și ratează un penalty în meciul CFR Cluj – U Craiova

U Craiova – CFR Cluj se va juca într-o atmosferă incendiară

Elevii italianului Devis Mangia vor avea parte de o atmosferă incendiară la meciul U Craiova – CFR Cluj, oficialii din Bănie anunțând cu 24 de ore înainte de startul jocului că au mai rămas mai puțin de 4.500 de bilete nevândute pentru derby-ul etapei, dar speră ca și acestea să fie achiziționate în cursul zilei de duminică.

Pentru marele meci care ar putea să-i apropie pe olteni de liderul clasamentului din Liga 1 Betano, conducătorii clubului U Craiova au pus în vânzare bilete la prețuri accesibile. Tichetele au costat 15 lei la peluză și pentru galeria oaspeților, 30 de lei la tribuna a doua, 40 de lei la tribuna întâi, 100 de lei la VIP și 600 de lei la lojă.

ADVERTISEMENT

Un alt punct de interes la întâlnirea de pe stadionul Ion Oblemenco va fi prezența atacantului Alexandru Mitriță, care a fost transferat de curând la gruparea americană New York City FC. Internaționalul român își va lua la revedere de la fanii olteni, după ce a debutat cu gol la formația Major League Soccer. Partida U Craiova – CFR Cluj, din etapa cu numărul 23 a Ligii 1 Betano, se va disputa duminică, 10 februarie, de la ora 21:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.