Fotbal intern

U Craiova – Concordia Chiajna 0-1! Oltenii lui Devis Mangia au încheiat meciul în fluierăturile fanilor

20.08.2018 | 22:16
U Craiova  Concordia Chiajna 01 Oltenii lui Devis Mangia au incheiat meciul in fluieraturile fanilor

Digi Sport, Telekom Sport și Look TV au transms live stream meciul U Craiova – Concordia Chiajna. Echipa din Ilfov s-a impus cu scorul de 1-0 în partida din etapa a 5-a. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Min. 90. FinalMin. 80. GOL CONCORDIA

! Gorobsov deschide scorul cu o lovitură de la 25 metri! VIDEO

Min. 66. Pigliacelli a ieşit cu balonul la picior până la mijlocul terenului, dar pasa portarului de la CS U Craiova a ajuns la un adversar, dar Concordia nu a putut să trimită în poarta lăsată goală de italian. VIDEO

Min. 58: Cicâldău scapă singur cu Caparco, dar ratează incredibil din 8 metri! VIDEO

Min. 54: Oltenii joacă mai bine în zece oameni şiu reuşesc să pună probleme Chiajnei.

Min. 46: A început partea secundă.

Min. 45: S-a terminat prima repriză.

Min. 39: Reflex senzaţional al lui Pigliacelli, care o salvează pe Craiova!

Min. 18: Donkor este eliminat după un fault tare asupra lui Marc. VIDEO

Min. 15: Oltenii presează, dar nu au nicio ocazie clară de a marca deocamdată.

Min. 1: A început meciul.


Update

. Echipele de start pentru Craiova – Concordia:

U Craiova (3-4-3): Pigliacelli – Isaac Donkor, Florin Gardoş, Tiago Ferreira – Ivan Martic, Alex Mateiu, Matteo Fedele, Nicuşor Bancu – Andrei Burlacu, Alexandru Cicâldău, Alexandru Mitriţă

Rezerve: Laurenţiu Popescu, Kelic, Briceag, Borţa, Baicu, Markovic

Concordia Chiajna (4-3-3): Caparco – Matei, Albu, Marc, Lucian Panait – Prepeliţă, Gorobsov, Nivaldo – Grădinaru, Batin, Ghislain

Rezerve: Costache, Leca, Ivanovic, Thaer Bawab, Bărboianu, Ronaldo Deaconu


Pe arena Ion Oblemenco se joacă pentru trei puncte uriașe. Oltenii se află în partea a doua a clasamentului și au adunat până acum doar cinci puncte bifand o singură victorie și două remize. Nici adversarii nu stau mai bine. Chiajna e chiar mai jos cu patru puncte scoase în urma unei singure victorii și a unui rezultat de egalitate.

U Craiova - Concordia Chiajna, live stream online, ora 2100! Oltenii atacă play off-ul. Raoul Petre Baicu se bucura dupa golul marcat in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si RB Leipzig, contand pentru Liga Europa, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, joi 16 august 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
U Craiova – Concordia Chiajna, live stream online, ora 2100! Oltenii atacă play off-ul în Liga 1 Betano

CSU Craiova – Concordia Chiajna Live Video pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look TV

U Craiova – Concordia Chiajna, ultima partidă a rundei a cincea din Liga 1 Betano, va fi transmisă live onine de toate cele trei televiziuni care au achiziționat drepturile TV. Astfel, luni, de la ora 21:00, Telekom Sport 1, Look TV și Digi Sport 1 prezintă de pe arena Ion Oblemenco o întâlnire între două formații cu pretenții de play off în acest sezon. FANATIK.RO te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci, iar dacă vrei să vezi live stream U Craiova – Concordia Chiajna, o poți face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINK. 

Live Stream U Craiova – Concordia Chiajna. Un alt mod de a vedea meciul Online

Sunt mai multe variante prin care poți vedea live online U Craiova – Concordia Chiajna. Ai AICI o altă modalitate de a urmări partida în format Live Stream.  CS Universitatea Craiova 1948 a terminat la egalitate în meciul cu RB Leipzig din turul 3 al preliminariilor Europa League, scor , partidă disputată pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Craiova a început curajos duelul cu Leipzig, iar tânărul Raoul Baicu a ratat o ocazie mare în debutul partidei, din poziţie de la 1 la 1 cu portarul nemţilor, Yannick Mvogo. Pigliacelli a avut apoi o intervenţie bună în minutul 15, în faţa lui Sabitzer. În minutul 22 Forsberg a trimis un şut din afara careului, Pigliacelli a scăpat mingea în faţă, dar atacanţii lui Leipzig nu au fost inspiraţi. Golul avea să vină în minutul 39, la un corner executat de pe partea dreaptă a Craiovei. Bancu a respins nefericit şi mingea a ajuns la Marcel Sabitzer, care a înscris lejer din interiorul careului mic. Alex Mitriţă a mai avut o ocazie imediat după gol, cu un şut frumos de la 20 de metri de poartă lui Mvogo, dar care s-a scurs pe lângă buturi. La pauză, scorul partidei Craiova – Leipzig era 0-1.

A doua repriză a început cum nu se putea mai rău pentru Craiova. Căpitanul Alexandru Mitriţă s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Andrei Burlacu. Germanii l-au introdus şi ei pe atacantul Jean-Kevin Augustin, care a ratat o ocazie importantă în minutul 54. Apoi Bancu şi Briceag au avut două ocazii importante pentru olteni, în minutele 72 şi 74. Acelaşi Bancu a avut o ocazie importantă în minutul 82. Insistenţele Craiovei s-au materializat în minutul 85, când Raoul Baicu a reuşit să egaleze după o fază superbă, în care a colaborat cu Nicuşor Bancu. Centrarea sa a fost deviată de Ibrahima Konate şi a intrat în poartă. În ciuda insistenţelor, scorul avea să se termine tot 1-1.

Astfel, Craiova a ratat calificarea în playoff-ul Europa League, după ce în deplasare a pierdut scorul cu 1-3. Pentru olteni toate gândurile se duc acum către Liga 1 Betano acolo unde elevii lui Mangia se concentrează pentru play off.

U Craiova - Concordia Chiajna, live stream online, ora 21:00! Oltenii atacă play off-ul. Galeria oltenilor
U Craiova – Concordia Chiajna, live stream online, ora 21:00! Oltenii atacă play off-ul în Liga 1 Betano

Pentru Concordia Chiajna viața pare a fi complicată în Liga 1 Betano în acest debut de sezon. Ilfovenii au început prost campionatul cu o înfrângere la Mediaș. Gaz Metan a dat lovitura în minutul 90 prin Fortes și a luat toate cele trei puncte. Runda a doua a adus pe terenul Chiajnei o fostă campioană. Viitorul a remizat cu Concordia, scor 1-1, și gazdele bifau primul punct al sezonului. a urmat runda a treia, una în care CFR Cluj a primit-o pe Concordia. S-a terminat 2-1 pentru ardeleni. Formaţia antrenată de portughezul Antonio Conceicao obținea și ea prima victorie a anului. Prima repriză a aparținut în totalitate campionilor en-titre, care s-au întrecut în ratări care mai de care mai mari. Cele mai mari ocazii, patru la număr, i-au aparținut lui Sebastian Mailat, care ori nu a nimerit poarta, ori a fost blocat de portarul italian Alessandro Caparco. Astfel, scorul pauzei a fost 0-0. Partea secundă a continuat în aceeași notă de dominare a clujenilor, dar Mailat și Billel Omrani nu au reușit să deblocheze tabela de marcaj. Deschiderea scorului a venit în minutul 54, atunci când George Țucudean a înscris cu un șut din interiorul careului, după ce a primit o pasă de la Mailat. La doar câteva minute, CFR Cluj a fost aproape de majorarea diferenței, dar șutul lui Alexandru Ioniță din marginea carelui mare a fost respins în bara transversală de Caparco. Prima ocazie a Chiajnei a venit în minutul 62, atunci când Ronaldo Deaconu a tras de la mare distanță în plasa laterală. În runda a patra Chiajna a bifat prima victorie, 2-0 cu Hermannstadt.

Echipele probabile U Craiova – Concordia Chiajna

U Craiova: Pigliacelli – Donkor, Kelig, Briceag – Martic, Mateiu, Fedele, Bancu -Burlacu, Cicâldău, Mitriță

Concordia Chiajna: Caparco – Matei, Marc, Albu, Nivaldo –  Prepeliță – Grădinaru, Cristescu, Gorobsov, Deaconu – Batin

CSU Craiova – Concordia Chiajna, etapa 5 Liga 1 Betano – cote și ponturi la pariuri

Rezultat final

U Craiova –  cotă 1.70

Egal – cotă 3.50

Concordia Chiajna – cotă 5.60

Total goluri

peste 2,5 goluri – 2.10

sub 2,5 goluri – 1.70

Înscriu ambele echipe

Da (GG) – cotă 1.40

Nu (NG) – cotă 1.80