Fotbal intern

U Craiova, deplasare cu avionul pentru meciul cu Astra Giurgiu! Se folosesc două autocare de la aeroport la hotel şi spre Giurgiu. Exclusiv

28.07.2020 | 20:28
U Craiova deplasare cu avionul pentru meciul cu Astra Giurgiu Se folosesc doua autocare de la aeroport la hotel si spre Giurgiu Exclusiv
U Craiova, deplasare cu avionul pentru meciul cu Astra Giurgiu! Planul oltenilor pentru penultima finală a campionatului. Exclusiv. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova își ia toate măsurile de precauție pentru a evita orice fel de infectare cu COVID-19, iar FANATIK a aflat că oltenii vor pleca marți, 28 iulie, cu un charter către București.

„Alb-albaștrii” au ales această variantă pentru a fi izolați complet de restul lumii.

Totodată, oltenii vor sta în București până în ziua meciului cu Astra, când vor pleca într-un autocar pentru a disputa penultima partidă din campionat.

ADVERTISEMENT

UPDATE 28 iulie, 20:28 / Universitatea Craiova îşi ia toate măsurile de precauţie pe acest final de campionat. Liderul din Liga 1 a folosit două autocare pentru transportul delegaţiei de la aeroport până la hotelul din Bucureşti în care sunt cazaţi fotbaliştii şi stafful. Drumul spre Giurgiu va fi făcut de asemenea cu cele două autocare.

Craiova foloseşte două autocare înaintea duelului cu Astra
Craiova foloseşte două autocare înaintea duelului cu Astra
Craiova foloseşte două autocare înaintea duelului cu Astra
Craiova foloseşte două autocare înaintea duelului cu Astra

Universitatea Craiova, deplasare cu avionul pentru meciul cu Astra Giurgiu

Oficialii Universității Craiova au decis ca echipa să plece cu un charter la București, pentru a evita aglomerațiile și pentru a nu se expune unui risc de a se infecta cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Oltenii vor sta în București până în ziua meciului cu Astra Giurgiu, când vor fi transportați cu un autocar la stadion.

„Alb-albaștrii” mai au doar două partide de jucat, și anume cu Astra Giurgiu și derby-ul de pe teren propriu cu CFR Cluj. Cu o victorie la Giurgiu, oltenii pun presiune pe campioana României, care mai are două meciuri de disputat, cu FC Botoșani și cu FCSB, până la partida directă.

ADVERTISEMENT

Oltenii nu repetă greșeala făcută de CFR Cluj

Spre deosebire de CFR Cluj, Craiova a ales să meargă cu un charter, mai ales după tot scandalul produs în jurul campioanei României, care a fost acuzată de un pasager că nu toți componenții staff-ului au respectat purtarea măștii.

Campioana României s-a deplasat la București pentru meciul cu FCSB cu un avion „Blue Air”, dar s-a dovedit că varianta aleasă de clujeni nu a fost cea mai bună.

ADVERTISEMENT

Oltenii au adus noi informații despre persoanele din staff infectate cu COVID-19

Universitatea Craiova a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, starea persoanelor din staff infectate cu COVID-19, cărora le transmite însănătoșire grabnică:

„Toți cei 3 colegi ai noștri din stafful Științei depistați pozitiv sunt asimptomatici și se simt foarte bine fizic și psihic. Le dorim însănătoșire rapidă și îi așteptăm cât mai repede lângă echipă”.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 1,70 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT