Fotbal intern

U Craiova, desființată în studiourile TV după remiza cu FC Botoșani: „Nu a arătat că vrea titlul”

21.04.2021 | 21:42
U Craiova desfiintata in studiourile TV dupa remiza cu FC Botosani Nu a aratat ca vrea titlul
ADVERTISEMENT

Remiza Craiovei în deplasarea de la Botoșani, scor 1-1, le-a adus mai multe reproșuri oltenilor din partea invitaților în studiorile TV, care nu au avut milă față de elevii lui Marinos Ouzounidis.

Daniel Stanciu consideră că oltenii nu au arătat „nici în acest sezon” că vor să se lupte cu adevărat pentru titlul de campioană și a descris prestația Craiovei ca fiind „modestă”.

ADVERTISEMENT

Eric De Oliveira a vorbit și el despre evoluția echipei lui Marinos Ouzounidis și remarca faptul că jucătorii oltenilor nu au aceeaști dăruire la meciurile din campionat, precum o au la partidele din Cupa României.

U Craiova, desființată în studiourile TV după remiza cu FC Botoșani

Eric De Oliveira a analizat remiza Craiovei cu Botoșani, iar fotbalistul lui Gaz Metan Mediaș crede că există o discrepanță între atitudinea jucătorilor la meciurile de campionat față de duelurile din Cupa României.

ADVERTISEMENT

Craiova nu mai arată ca la începutul sezonului, când era Koljic, dar cred că lupta rămâne la titlul între CFR Cluj și FCSB. Nu e distanța prea mare, dar dacă o să câștige și FCSB și CFR Cluj, Craiova se duce departe.

Cred că se gândesc mai mult la Cupa României, dar e păcat de jocurile lor și lotul pe care îl au. În campionat parcă nu s-a văzut dorința lor de a câștiga, cum s-a văzut în Cupa României”, a spus Eric De Oliveira la TV Looksport.

ADVERTISEMENT

„Craiova a fost modestă!”

Daniel Stanciu a fost acid la adresa jucătorilor olteni în urma remizei dintre Craiovei și FC Botoșani, însă nu s-a rezumat doar la duelul cu moldovenii, ci a comentat și partidele făcute de vicecampioana României de-a lungul actualului sezon: „Craiova a fost modestă, mai ales că avea nevoie de victorie!”

„Craiova nu a arătat nici în acest sezon ca echipă care dorește titlul, deși sezonul trecut a fost oarecum mai aproape”, a mai spus Daniel Stanciu la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

În urma remizei, Craiova rămâne pe locul trei în campionat, cu 31 de puncte, în timp ce FC Botoșani se află pe locul 5, cu 22 de puncte.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – U Craiova: 1,55 este cota pentru „PSF X”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT
Tags: