Fotbal intern

U Craiova – Dinamo 3-0. Rezumatul video al unui nou meci magnific făcut de olteni

01.09.2018 | 23:32
U Craiova  Dinamo 30 Rezumatul video al unui nou meci magnific facut de olteni
ADVERTISEMENT

U Craiova a învins-o cu 3-0 pe Dinamo în etapa a 7-a din Liga 1 Betano. Golurile oltenilor au fost marcate de nou-venitul Koljic, dar și de Alexandru Mitriță.

Prima reușită a venit la ultima fază a primei reprize, în minutul 45+2. Alexandru Cicâldău a executat un corner de pe partea dreaptă, iar Koljic a reluat nemarcat din zona punctului de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

U Craiova – Dinamo 3-0. Rezumatul video

În minutul 70, Bancu i-a oferit o pasă de senzație lui Mitriță, care a pătruns în careu și a șutut pe lângă Penedo. Același Mitriță a punctat pentru 3-0 șase minute mai târziu, după un un-doi frumos cu Koljic, care s-a descurcat de minunte la primul său meci în tricoul alb-albastru.

Vezi rezumatul AICI

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a urcat pe locul 3, cu 11 puncte strânse în șapte runde. Doar FCSB și CFR Cluj o devansează, iar ambele au un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT

Și-au revenit după un start ratat!

Echipa lui Devis Mangia a avut un start ratat de sezon. Nu numai că a fost eliminată din cupele europene încă din primul tur preliminar în care a luat parte, dar în campionat a obținut doar opt puncte din primele șase etape. Seria a început cu o remiză în fața lui Poli Iași, scor 0-0, apoi a pierdut în deplasarea de la Sepsi OSK, scor 0-1. A urmat o nouă remiză pe teren propriu, 2-2 cu FC Botoșani. Primul succes a venit abia în runda a patra – victorie cu 3-1 pe terenul nou-promovatei Dunărea Călărași. La revenirea pe Oblemenco, oltenii au pierdut din nou, 0-1 cu Concordia Chiajna, iar conflictul cu fanii s-a adâncit și mai mult. Abia în etapa a șasea am văzut echipa care ne-a impresionat în sezonul trecut. Craiova a învins-o cu 5-1 pe FC Voluntari și a urcat pentru prima oară în acest sezon în zona de playoff.

Dinamo a stat tot sezonul între primele șase. Înaintea acestui meci, se aflau pe locul 4, cu zece puncte adunate în șase meciuri. Echipa lui Florin Bratu a adunat marea majoritate a acestor puncte de pe teren propriu, unde și-a câștigat toate meciurile. Victime au fost FC Voluntari (2-1), Viitorul (1-0) și Hermannstadt (2-1). În schimb, câinii au obținut un singur punct din deplasare, după remiza la trei cu FCSB. A fost un meci cu totul special, elevii lui Bratu reușind să revină de trei ori după ce au fost conduși. Nu s-au mai descurcat la fel de bine la Mediaș, unde au pierdut cu 2-3, după ce au condus cu 2-1, și cu atât mai puțin la Cluj. CFR a revenit și ea de șa 0-1 și s-a impus în final cu 3-1.

ADVERTISEMENT