Sport

Un nou derby, o nouă umilință pentru „câinii roșii”! U Craiova a „demolat-o” pe Dinamo, scor 5-0. Video

U Craiova și Dinamo au tras cortina peste etapa a 10-a în Liga 1. Oltenii au dat de pământ cu rivala de moarte, pe care au învins-o cu 5-0.
27.09.2021 | 22:53
Un nou derby o noua umilinta pentru cainii rosii U Craiova a demolato pe Dinamo scor 50 Video
ADVERTISEMENT
27-09-2021
18:00

U Craiova - Dinamo 5-0 (Houri 18-pen., Ivan 52, Cîmpanu 58, Căpățînă 62, Markovic 90+1)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 90+1 – GOOOL U Craiova!!! Markovic înscrie pentru 5-0 după o nesincronizare între Matei și Iliev.

Min. 62 – GOOOL U Craiova!!! Mihai Căpățînă înscrie și el după o respingere nefericită a lui Plamen Iliev.

Min. 58 – GOOOL U Craiova!!! Cîmpanu pune scor de neprezentare pe tabela de marcaj de pe „Ion Oblemenco”.

Min. 52 – GOOOL U Craiova!!! Andrei Ivan înscrie după o bâlbâială în careul oaspeților.

Min. 31 – Ratare monumentală a lui Andrei Ivan, care trage din șase metri puțin pe lângă stâlpul porții lui Iliev.

Min. 18 – GOOOL U Craiova!!! Houri deschide scorul de la punctul cu var!

Min. 17 – Penalty pentru U Craiova!!! Giafer face fault în propriul careu și este eliminat după ce primește al doilea galben într-un interval de 11 minute.

Min. 2 – Lansat excelent în careul lui Iliev, Gustavo ratează o deschidere rapidă de scor.

Min. 1 – A început meciul!

27-09-2021
16:30

Echipele de start din U Craiova - Dinamo

U Craiova: Pigliacelli – Conte, Găman, Screciu, Vătăjelu – Nistor, Crețu, Houri – Gustavo, Ivan, Baiaram; Rezerve: Lazar, Vlădoiu, Constantin, Bălașa, Căpățînă, Cîmpanu, Fedele, Ivanov, Markovic; Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Dinamo: Iliev – Giafer, Popa, Grigore, Filip – Sorescu, Itu, Dudea – Moldoveanu, Ivanovski, Matei; Rezerve: Eșanu, Radu, Crețu, Amzar, Țone, Borcea, Bani, Neicuțescu, Țîră; Antrenor: Sorin Colceag

Meciul U Craiova – Dinamo are loc luni, 27 septembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 10-a din Liga 1, fiind chiar partida epilog a acestei runde. Ambele formații vin după calificări în optimile de finală ale Cupei României și după eșecuri în ultima etapă de campionat.

Unde se joacă meciul U Craiova – Dinamo

Confruntarea U Craiova – Dinamo se dispută luni, 27 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie. Prezența spectatorilor la acest joc este influențată de noile reglementări stabilite de Comitetul pentru Situații de Urgență și Guvernul României privind situația pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Creșterea în ultima perioadă în ritm accelerat a infectărilor cu COVID-19 duce la reducerea numărului de locuri acceptate pe stadion de la 75 la sută din capacitate la doar 30 la sută. Și cei care vor intra vor trebui să prezinte fie certificatul verde fie o testare negativă PCR sau antigen.

Cine transmite la TV partida U Craiova – Dinamo

Partida Craiova – Dinamo se joacă luni, 27 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco din orașul capitală a județului Dolj și este transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus.

ADVERTISEMENT

La Craiova va fi în general o vreme frumoasă, cu cer senin majoritatea timpului, maxima zilei urcând până la 25 de grade, probabil în jur de 21 de grade la ora partidei. Meciul va fi condus de arbitrul Cătălin Popa.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea U Craiova – Dinamo

Cei doi antrenori, Laurențiu Reghecampf, respectiv interimarul Sorin Colceag, au situații diferite în privința numărului de indisponibilități din lot. La olteni continuă să absenteze Paul Papp, a cărui recuperare este mai lentă decât era de așteptat.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu se poate baza pe Nica și Mihaiu, care sunt accidentați, iar Steliano Filip și Răuță sunt suspendați. Nu este limpede nici situația lui Gabriel Torje, staff-ul medical al alb-roșilor urmând a lua o decizie în cursul zilei de luni.

Bonetti, contract reziliat, drum liber pentru Mircea Rednic

În cele din urmă șefii lui Dinamo au reușit să găsească o cale comună cu italianul Dario Bonetti pentru rezilierea contractului, ceea ce înseamnă semafor verde pentru ca Mircea Rednic să preia pentru a treia oară banca lui Dinamo, FANATIK anunțând în exclusivitate toate detaliile contractului „Puriului”.

ADVERTISEMENT

Președintele Iuliu Mureșan a precizat că în următoarele zile se vor purta negocieri cu alți jucători pentru un transfer în alb-roșu și că în iarnă Rednic va avea mână liberă să așeze lotul așa cum crede el de cuvință, făcând și transferurile pe care le va considera necesare.

Cote la pariuri pentru jocul U Craiova – Dinamo

Deși la Dinamo încep să se miște lucrurile și venirea lui Mircea Rednic ar fi un pas important și binenvenit, casele de pariuri văd Craiova ca fiind mare favorită în acest meci și acordă o cotă de 1,35 la victorie oltenilor. Dinamo are o supercotă pentru o lovitură în Bănie, 9,60 iar un gol înscris de câini ajuge la cota de 1.90,  mai mult decât dublu peste succesul gazdelor!

Dinamo nu a mai reușit să câștige acasă în fața oltenilor de la un 3-0 în decembrie 2018. Mai mult, de atunci a pierdut fiecare confruntare, indiferent unde a avut loc aceasta și a marcat un singur gol în eșecul cu 4-1 din Bănie în 2019!

ADVERTISEMENT