Fotbal intern

U Craiova – Dunărea Călărași 1-0. Victorie chinuită pentru olteni. Video

02.12.2018 | 16:53
U Craiova  Dunarea Calarasi 10 Victorie chinuita pentru olteni Video

CS U Craiova o învinge pe Dunărea Călăraşi, scor 1-0, în etapa a 17-a din Liga 1 Betano, iar oltenii lui Devis Mangia se află pe locul 3 după 17 runde, cu 29 de puncte. De partea cealaltă, Dunărea Călăraşi rămâne pe locul 12, cu 17 puncte, la egalitate cu Concordia Chiajna. Vezi toate detaliile partidelor accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Min. 90. Final de meci!

Min. 43. Dunărea Călăraşi cere penalty după ce Şeroni a fost tras de tricou de către Tiago Ferreira în careul lui Pigliacelli, dar Chivulete lasă jocul să continue. VIDEO

Min. 23. GOL CRAIOVA! Alex Cicâldău centrează în careul lui Lungu, dar balonul respins de un jucător al oaspeţilor a ajuns la Alex Mateiu. Mijlocaşul a trimis puternic de la peste 30 de metri şi goalkeeper-ul celor de la Dunărea Călăraşi nu a avut nico şansă. VIDEO

Min. 16. Mihăilă trimite din afara careului lui Cezar Lungu, dar balonul nu prinde spaţiul porţii. VIDEO

Min. 4. Mitriţă şutează cu dreptul, dar Lungu intervine foarte bine. VIDEO

Min. 1. A început partida!


UPDATE, ora 16.30. Jucătorii lui Devis Mangia au ieşit la încălzire.

⚽️ Știința a ieșit la încălzire. ?

Gepostet von Universitatea Craiova am Sonntag, 2. Dezember 2018

UPDATE, ora 16.00. Echipele de start pentru U Craiova – Dunărea Călăraşi:

U CRAIOVA: Pigliacelli – Martic, Donkor, Ferreira, Bancu – Mateiu, Cicâldău – Meza Colli, Mihăilă, Mitriţă – Koljic
Rezerve: Popescu – Popa, Briceag, Fedele, Bărbuţ, Rocha, Burlacu
DUNĂREA CĂLĂRAŞI: Lungu – Gligorov, Walace, Şeroni, Ispas – Carnat, Honciu, Bourceanu, Mendy – Ndiaye, Kanda
Rezerve: Popa – Munteanu, Kanda, Cucu, Simion, Alexandru, Clemence


Oltenii o vor întâlni pe Dunărea Călărași după ce au fost învinși în etapa a 16-a din Liga 1 Betano de FC Botoșani, scor 1-2. Nici gruparea pregătită de Dan Alexa nu o duce foarte bine. Nou promovata a fost învinsă pe teren propriu de Hermannstadt, scor 0-1. Înaintea rundei cu numărul 17, U Craiova ocupă locul 4 în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 26 de puncte, la egalitate cu Gaz Metan Mediaș. De partea cealaltă, Dunărea Călărași ocupă locul 11, cu 17 puncte, la egalitate cu Concordia Chiajna și Poli Iași.

Vezi ONLINE TV pe Telekom Sport, Look TV și Digi Sport U Craiova – Dunărea Călărași în Liga 1 Betano LIVE STEAM pe FANATIK.RO

Duelul dintre U Craiova si Dunărea Călărași o să poată fi văzut de suporteri pe stadionul “Ion Oblemenco”, iar meciul o să fie transmis de Telekom, Look TV și Digi Sport. Toate fazele importante ale întâlnirii dintre echipele pregătite de Devis Mangia și Dan Alexa vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

În cele 16 runde jucate până în prezent, U Craiova a bifat 7 victorii, 5 remize și 4 înfrângeri. De partea cealaltă, echipa lui Dan Alexa, Dunărea Călărași, are în sezonul 2018 – 2019 3 victorii, opt remize și 5 înfrângeri. Deși are aceleași puncte ca și Concordia Chiajna și Poli Iași, nou promovata are un golaveraj mai bun si e pe locul 11.

U Craiova – Dunărea Călărași se joacă în etapa a 17-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, duminică, 2 decembrie, de la ora 17.00. Meciul este transmis de Telekom, Digi Sport și Look TV. Toate fazele importante ale partidei vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.