Advertorial

U Craiova – FCSB, AC Milan – Napoli și Atletico – Real Madrid se joacă la finalul acestei săptămâni – prezentare și ponturi

Finalul acestei săptămâni programează câteva meciuri interesante în campionatele de top din Europa, printre care U Craiova - FCSB sau Atletico - Real Madrid.
13.09.2022 | 17:23
U Craiova  FCSB AC Milan  Napoli si Atletico  Real Madrid se joaca la finalul acestei saptamani  prezentare si ponturi
Finalul acestei săptămâni programează câteva meciuri interesante în campionatele de top din Europa
ADVERTISEMENT

Fanii fotbalului vor putea urmări astfel meciuri de top în Superliga, Serie A și La Liga, unde dueluri precum Universitatea Craiova – FCSB, AC Milan – Napoli și Atletico Madrid – Real Madrid țin capul de afiș.

Partida dintre Universitatea Craiova și FCSB pune față în față două echipe în criză, care vin după pași greșiți în ultima etapă. Oltenii pot profita de faptul că se întorc pe propria arenă, iar FCSB va fi obosită după confruntarea cu Anderlecht din Conference League.

ADVERTISEMENT

În schimb, în confruntarea dintre AC Milan și Napoli se întâlnesc două echipe neînvinse, aflate în fruntea clasamentului din Serie A, care vor lupta cu siguranță pentru trofeu. AC Milan, campioana en titre, este principala favorită la casele de pariuri sportive și în acest nou sezon din Serie A. Milan are cota 3.25 la trofeu, în timp ce Napoli este creditată cu șansă a patra, având cota 6.00. În schimb, Inter Milano are cota 3.75, iar Juventus Torino are cota 5.00. Este un sezon echilibrat în Serie A, astfel că acesta este și motivul pentru care bookmakerii anticipează o luptă atât de strânsă.

În ce privește derby-ul din La Liga, dintre cele două echipe de top ale orașului Madrid, Realul a avut un start în forță și a câștigat pe linie în primele cinci etape. În schimb, Atletico a fost inconstantă și a făcut deja doi pași greșiți, dar are avantajul propriului teren.

ADVERTISEMENT

 Universitatea Craiova – FCSB le găsește pe cele două formații pe locuri de play out

Duminică, de la ora 21:30, Universitatea Craiova revine pe Ion Oblemenco, unde va disputa primul meci după schimbarea gazonului contra celor de la FCSB. Ambele echipe au nevoie de victorie, având în vedere startul foarte slab de sezon pe care îl au.

Oltenii sunt pe locul 8, cu 14 puncte, în timp ce FCSB este abia pe 13, cu 8 puncte. În ultima etapă, Universitatea Craiova a fost învinsă de CFR Cluj, iar FCSB a remizat acasă cu FC Voluntari. Astfel, nimeni nu mai dorește un pas greșit.

ADVERTISEMENT

Ambele echipe au probleme în apărare. Oltenii au încasat 11 goluri în 9 meciuri, iar FCSB 13 în 8. Așadar, e de așteptat un meci cu goluri, iar un pariu interesant este peste 2.5 goluri, care are cota 2.25. Cel sub 2.5 goluri are 1.64. Cât privește lupta 1X2, succesul oltenilor are cota 2.65, egalul are cota 3.05, iar victoria FCSB are 2.75.

Cotă U Craiova - FCSB
Cotă U Craiova – FCSB

 AC Milan – Napoli, duel între fruntașele din Serie A

AC Milan și Napoli sunt la egalitate de puncte în fruntea clasamentului din Serie A înaintea confruntării ce va avea loc duminică, de la ora 21:45. Ambele au 14 puncte după 6 etape disputate, la egalitate și cu Atalanta.

ADVERTISEMENT

Ultimele meciuri dintre cele două echipe au fost destul de închise. Napoli a câștigat cu 1-0 de două ori, iar AC Milan s-a impus cu același scor la ultima confruntare dintre aceste echipe, care a avut loc în luna martie.

AC Milan este campioana en titre din Serie A și are de partea ei și avantajul terenului propriu, dar Napoli a plecat neînvinsă de pe San Siro în ultimele trei confruntări.

Așadar, se anunță un meci în care este greu de prezis cine va câștiga. La pariuri sportive, AC Milan este ușor favorită, având cota 2.25 la victorie, egalul are 3.40, iar succesul oaspeților are cota 3.10. Unii pariori vor lua în calcul posibilitatea de a miza pe faptul că nu vor înscrie ambele echipe, o selecție care are cota 2.10, și care s-a confirmat în ultimele trei partide.

Cotă AC Milan - Napoli
Cotă AC Milan – Napoli

 Atletico Madrid – Real Madrid, meciul etapei în La Liga

Fanii fotbalului din La Liga vor putea urmări un meci tare duminică, de la ora 22:00, când este programat derby-ul orașului Madrid. În clasament, cele două echipe au avut o traiectorie diferită până acum. Real Madrid a câștigat tot pe linie și are o medie de trei goluri marcate pe meci în primele cinci etape, fiind în fruntea clasamentului. De partea cealaltă, Atletico este abia pe locul 6, cu 10 puncte.

Ultimele trei meciuri disputate de Atletico pe terenul Realului nu le generează amintiri prea plăcute băieților lui Simeone, care au pierdut de fiecare dată fără să înscrie. Atletico s-a impus însă în ultimul meci dintre cele două, doar că acesta a avut loc pe terenul ei. De altfel, Atletico nu a pierdut acasă în ultimele trei partide cu Real Madrid.

Privind cotele 1X2, vedem că Atletico are cota 2.65 să câștige, egalul are 3.35, iar succesul Realului are 2.60. O selecție ce poate fi însă luată în calcul pentru această partidă este că ambele vor înscrie și se vor marca peste 2.5 goluri, care are cota 2.25.

Cotă Atletico Madrid - Real Madrid
Cotă Atletico Madrid – Real Madrid

 Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

ADVERTISEMENT