Fotbal intern

U Craiova – FCSB 2-1. Oltenii, victorie după 16 ani în faţa “roş-albaştrilor”. Video

21.10.2018 | 22:57
U Craiova  FCSB 21 Oltenii victorie dupa 16 ani in fata rosalbastrilor Video

CS U Craiova reuşeşte să o învingă pe FCSB după 16 ani, scor 2-1, în ziua în care Ilie Balaci (62 de ani) a decedat. Echipa lui Nicolae Dică rămâne pe poziţia a 2-a în clasamentul Ligii 1 Betano (21 puncte), la două în spatele liderului CFR Cluj. De partea cealaltă, CS U Craiova a adunat 19 puncte din 12 meciuri jucate şi se află pe locul 5, la egalitate cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Golurile partidei au fost înscrise de (Koljic 50, Fedele 72/ Kelic 8 autogol)  Programul, rezultatele și clasamentul complet le ai pe www.fanatik.ro. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicația de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Gepostet von Universitatea Craiova am Sonntag, 21. Oktober 2018


Min. 90+5. FINAL DE MECI!

Min. 90+4. Mitriţă este înlocuit de Thiago.

Min. 87. PENALTY RATAT. Koljic trimite slab, iar Bălgrădean respinge. VIDEO

Min. 86. PENALTY+ELIMINARE! Junior Morais loveşte balonul cu mâna în careul lui Bălgrădean, iar arbitrul arată lovitură de la 11 metri şi l-a eliminat pe brazilian. VIDEO

Min. 85. Mihăilă iese şi intră Burlacu.

Min. 76. Raul Rusescu intră în locul lui Florinel Coman.

Min. 73. U CRAIOVA – FCSB 2-1! Fedele primeşte bine balonul în faţa careului lui Cristi Bălgrădean, iar portarul “roş-albaştrilor” nu a avut nicio reacţie. VIDEO

Min. 71. Romario Benzar execută o lovitură liberă, dar balonul a trecut puţin peste poarta lui Pigliacelli.

Min. 65. Cesar Meza Colli intră în locul lui Bărbuţ. Mijlocaşul paraguayan debutează în tricoul formaţiei CS U Craiova cu ocazia meciului disputat împotriva FCSB-ului.

Min. 60. Filipe Teixeira intră în locul lui Ovidiu Popescu.

Min. 54. Bărbuţ trimite perfect, dar Cristi Bălgrădean a prins balonul.

Min. 50. U CRAIOVA – FCSB 1-1! Elvir Koljic reuşeşte egalarea! Atacantul în vârstă de 23 de ani a primit o pasă foarte bună de la Bărbuţ, iar acesta a trimis în poarta lui Bălgrădean din alunecare. VIDEO

Min. 46. A început a doua repriză.

Min. 46. Florin Tănase este înlocuit de Olimpiu Moruţan.

Min. 45+4. PAUZĂ!

Min. 45+3. Dragoş Nedelcu îl faultează pe Fedele, iar jucătorii celor două echipe au fost la un pas de o bătaie generală.

Min. 44. Alexandru Mateiu a primit cartonaşul galben pentru un fault asupra lui Popescu.

Min. 40. Cristi Bălgrădean s-a întis la pământ după ce a fost lovit cu o monedă în cap de către suporterii lui CS U Craiova. VIDEO

Min. 37. Harlem Gnohere a fost la un pas să majoreze diferenţa, dar şutul său a fost deviat de Donkor în corner.

Min. 32. Bogdan Planic a revenit pe teren după ce a primit îngrijiri medicale de la staff-ul FCSB-ului.

Min. 31. Cartonaş galben pentru Florin Tănase.

Min. 26. Bogdan Planic s-a accidentat la genunchiul piciorului drept şi primeşte îngrijiri medicale pe teren.

Min. 24. Mihăilă trimite din centrarea lui Martic, dar balonul a trecut peste poarta lui Bălgrădean.

Min. 8. U CRAIOVA – FCSB 0-1. Dennis Man îi pasează foarte bine lui Florinel Coman pe partea stângă, iar Pigliacelli a respins şutul lui “Mbappe de România” în faţă. Balonul a fost deviat de Renato Kelic în poarta italianului. Golul FCSB-ului a venit chiar în minutul în care meciul trebuia să fie întrerupt în memoria fostului jucător al Craiovei, Ilie Balaci.  VIDEO

Min. 8. Jucătorii celor două echipe au probleme din cauza gazonului de pe stadionul Ion Oblemenco.

Min. 5. Meci echilibrat. FCSB cere un cartonaş galben pentru Mihăilă, după ce fotbalistul Craiovei l-a faultat pe Filip.

Min. 4. Dragoş Nedelcu a trimis un şut puternic de la 25 de metri, dar Pigliacelli a respins balonul.

Update, ora 21.00. A început meciul!

Update, ora 20.55. Imagini cu Ilie Balaci din timpul carierei de jucător profesionist au fost afişate pe ecranul de la stadionul “Ion Oblemenco”. Fotbaliştii au ieşit cu tricouri cu faţa celui numit de fani “Minunea Blondă”.

Gepostet von Universitatea Craiova am Sonntag, 21. Oktober 2018

Update, ora 19.45. Jucătorii echipei CS U Craiova au ajuns la stadion. Tristeţe în rândul delegaţiei oltenilor.

Știința a sosit la stadion.

Gepostet von Universitatea Craiova am Sonntag, 21. Oktober 2018


Update, ora 19.35. Echipele de start:

Craiova: Pigliacelli – Martic, Donkor, Kelic – Bărbuţ, Fedele, Mateiu, Bancu – Mihăilă, Koljic, Mitriţă

Rezerve: Popescu, Markovic, Tiago, Briceag, Rocha, Meza Colli, Burlacu

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Filip, Morais – Popescu, Nedelcu – Man, Tănase, Coman – Gnohere

Rezerve: Vlad – Moruţan, Jakolis, Rusescu, Roman, Zlatinski, Teixeira


Partida dintre U Craiova și FCSB se joacă duminică, 21 octombrie, de la ora 21.00, pe stadionul Ion Oblemenco, iar șanasele ca întâlnirea să aibă loc în fața unei arene prime sunt mari. Supoterii din Bănie au arătat un interes ridicat pentru meciul U Craiova – FCSB, iar cu aproape o săptămână înaintea derby-ului s-au vândut aproximativ 25.000 de bilete.

VEZI ONLINE TV pe Digi Sport, Look TV și Telekom Sport U Craiova – FCSB din Liga 1 Betano LIVE VIDEO și STEAM pe FANATIK.RO

Partida dintre U Craiova și FCSB este ONLINE TV pe Digi Sport, Look TV și Telekom Sport, dar se poate vedea LIVE VIDEO și STEAM pe www.fanatik.ro. Nicolae Dică are probleme înaintea meciului de pe stadionul Ion Oblemenco. Antrenorul vicecampioanei României nu se va putea baza pe 4 jucători importanți din lotul FCSB-ului la partida din etapa a 12-a. Alexandru Stan, Marko Momcilovic, Mihai Pintilii și Mihai Bălașa nu sunt recuperați după accidentările suferite și nu vor putea juca în derby-ul din Bănie.

După 11 etape jucate în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano oltenii au adunat 16 puncte și se află la un singur punct în spatele Astrei Giurgiu. Oltenii au bifat 4 victorii, 4 egaluri și 3 înfrângeri în primele 11 runde. De partea cealaltă, FCSB a adunat 21 de puncte în 11 etape, după ce a obținut 6 victorii, 3 egaluri și două înfrângeri.

Dimitrov și Florin Tănase în Craiova - FCSB
Dimitrov și Florin Tănase în Craiova – FCSB

U Craiova, duel cu Astra în etapa a 13-a

În runda a 13-a din Liga 1 Betano, U Craiova se va deplasa la Giurgiu, vineri, 26 octombrie, de la ora 21.00, pentru meciul cu Astra, iar FCSB va primi vizita formației FC Voluntari, sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 21.00, iar acest meci o să se joace pe Arena Națională.

U Craiova – FCSB, duminică, 21 octombrie, de la ora 21.00, în etapa a 12-a din Liga 1 Betano. Partida o să fie transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport. Toate fazele vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.