Sport

Pavel Badea, avertisment pentru jucătorii Universității Craiova înaintea derby-ului cu FCSB. ”Calificarea în play-off e greu de obținut”

Derby-ul U Craiova – FCSB este meciul cap de afiș al etapei a 17-a în Liga 1. După două eșecuri consecutive oltenii sunt obligați să câștige pentru a nu-și periclita șansele de accedere în play-off.
25.11.2021 | 17:36
Pavel Badea avertisment pentru jucatorii Universitatii Craiova inaintea derbyului cu FCSB Calificarea in playoff e greu de obtinut
ADVERTISEMENT

E presiune mare în Bănie după ultimele înfrângeri ale Universității Craiova. Oltenii sunt în continuare pe locul 3 al clasamentului, dar simt în ceafă răsuflarea urmăritoarelor.

FC Voluntari, Rapid, FC Botoșani, Farul, UTA și FC Argeș sunt celelalte echipe care luptă pentru un loc între primele 6 echipe la finalul sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

Pavel Badea face apel la unitate înaintea derby-ului cu FCSB

În partea superioară, clasamentul s-a strâns după ultimele rezultate din campionat. Universitatea Craiova a pierdut cu Farul și FC Argeș și își simte amenințată nu doar poziția a 3-a, ci chiar prezența între primele 6 echipe.

Nu mai puțin de 7 echipe se luptă pentru ultimele patru locuri în faza play-off a Ligii 1 Casa Pariurilor, în condițiile în care CFR Cluj și FCSB par să-și fi asigurat prezența în Top 6.

ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș al Universității Craiova, Pavel Badea, le-a transmis jucătorilor lui Laurențiu Reghecampf că trebuie să fie mult mai concentrați, dar și uniți în perioada următoare pentru a rămâne în cursa pentru play-off.

”Le doresc jucătorilor noştri să fie uniţi şi să aducă un succes foarte  important, pentru că, altfel, primul obiectiv şi totodată cel mai important al sezonului, calificarea în primele şase echipe, este extrem de greu de obţinut”, a spus Badea.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai spus că nu are un jucător preferat din trupa lui Reghecampf și că în derby-ul cu FCSB oltenii trebuie să se gândească doar să răpună ”dușmanul” roș-albastru.

”Cred că va fi un meci interesant, frumos, cu două echipe care joacă un fotbal ofensiv. Îmi doresc o victorie duminică în meciul cu FCSB, sper să fim în stare să o obţinem, nu contează cine marchează”, a punctat Badea.

ADVERTISEMENT

Marele regret al lui Pavel Badea înaintea duelului cu FCSB

Directorul sportiv al Universității Craiova nu și-a ascuns dezacordul vis-a-vis de organizarea meciurilor fără spectatori, din cauza situației pandemicie din țara noastră.

Oficialul oltenilor este convins că și în aceste condiții evenimentele sportive ar fi putut primi o derogare din partea autorităților pentru a permite prezența unui număr, fie și limitat de fani, în tribune.

”E trist că nu se joacă acest derby cu public, toţi suntem trişti din această cauză. Vedem în cupele europene cum se joacă meciurile cu spectatori, s-a reîntors spectacolul pe stadioane şi noi jucăm cu tribunele goale.

Cred că un grad de participare de 30 la sută cu cei vaccinaţi în tribune ar fi o decizie de bun simţ pe care ar trebui să o dea guvernanţii. În acest fel şi cei care nu au făcut vaccinul s-ar putea gândi de două ori”, a explicat Pavel Badea.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,80 este cota pentru „1 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT