Sport

Jucătorii Universității Craiova cer sprijinul fanilor la meciul cu Rapid: ”Publicul este al 12-lea jucător, orice suporter va fi un plus pentru noi”

Universitatea Craiova a terminat ”în genunchi” prima parte a sezonului. Fără victorie în Liga 1 din octombrie, oltenii fac apel la suporteri, să vină în număr cât mai mare la derby-ul cu Rapid.
21.01.2022 | 18:56
Jucatorii Universitatii Craiova cer sprijinul fanilor la meciul cu Rapid Publicul este al 12lea jucator orice suporter va fi un plus pentru noi
Problemele de lot ale Universității Craiova în meciul cu CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a legat o serie nedorită de șapte meciuri fără victorie în ultimele partide din 2021 și au ieșit din lupta la titlu.

Ca și cum situația sportivă nu ”atârna” greu, în cantonamentul din Turcia alb-albaștrii au fost loviți și de COVID, iar meciul cu Rapid a fost la un pas de amânare.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii Universității le promit fanilor un meci de zile mari

Primul derby din noul an se va desfășura sâmbătă, de la ora 20:00 la Craiova, între Universitatea și Rapid. Cele două echipe luptă pentru același obiectiv, calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Dacă din tabăra giuleșteană au probleme Dragoș Grigore, Cladiu Belu, Alexandru Ioniță și Cătălin Hilstei, oltenii s-au confruntat cu un focar de coronavirus, care a pus sub semnul întrebării organizarea partidei.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii lui Laurențiu Reghecampf sunt, însă, optimiști, și convinși că suporterii vor reprezenta o doză importantă de moral, după o perioadă extrem de complicată.

”Va fi foarte greu ținând cont de vremurile pe care le trăim. Ne-a fost foarte greu să ne antrenăm, dar am încercat să ne mobilizăm pentru că doar împreună putem să depășim această perioadă proastă, cu virus, cu probleme, cu ce există.

ADVERTISEMENT

Publicul este al 12-lea jucător, orice suporter poate să vină la stadion va fi un plus pentru noi”, a declarat Nicușor Bancu.

”Știm cu toții că avem suporteri minunați și ne vor împinge de la spate. Atmosfera e bună, ne bucurăm că începe campionatul”, a completat Alexandru Crețu.

ADVERTISEMENT

Derby-ul U Craiova – Rapid se va disputa în condiții speciale

Din cauza situației pandemice din România, meciul dintre Universitatea Craiova și Rapid se va disputa în condiții stricte de securitate medicală.

Astfel, în incinta arenei vor avea acces un număr de fani egal cu 30% din capacitatea totală a stadionului. În plus, aceștia trebuie să prezinte certificatul medical care să ateste schema completă de vaccinare.

Fanii care nu s-au imunizat pot asista la meci dacă efectuează un test rapid. Clubul oltean pune la dispoziția tuturor suporterilor, și cei olteni, și cei din București, teste rapide la prețul de 23 de lei.

În acest sens au fost organizate centre de testare în incinta Sălii Polivalente. Fanii pot face testarea în ziua meciului având asupra lor biletul la meci, sau abonamentele cumpărate anterior și cartea de identitate.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 8,00 este cota pentru ”sub o,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT