Fotbal intern

U Craiova, front comun cu FCSB împotriva FRF la Jocurile Olimpice? ”Ne batem joc de jucători”

22.04.2021 | 12:23
U Craiova front comun cu FCSB impotriva FRF la Jocurile Olimpice Ne batem joc de jucatori
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei U Craiova, Mihai Rotaru, front comun cu FCSB împotriva FRF și se gândește serios să nu-și lase jucătorii la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ținând cont că nu este dată oficială în calendarul FIFA.

Nemulțumit de arbitrajele din Liga 1, Gigi Becali a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK că în viitor, în semn de protest, jucătorii săi ar putea să se retragă de la naționalele României, pentru că sunt faultați, iar deciziile arbitrilor întârzie să apară în cazul adversarilor.

ADVERTISEMENT

Naționala noastră olimpică a picat într-o grupă accesibilă din care mai fac parte selecționetele din Noua Zeelandă, Coreea de Sud și Honduras.

FRF are tot mai mari prbleme. Și U Craiova se gândește să nu-și lase jucătorii la Jocurile Olimpice

După ce FCSB a lăsat să se înțeleagă că nu va lăsa jucătorii la Jocurile Olimpice de la Tokyo, FRF mai primește o lovitură grea pentru că patronul clubului U Craiova, Mihai Rotaru, se gândește să pricedeze la fel.

ADVERTISEMENT

”FRF trebuie să asigure un climat adecvat, pentru că Jocurile Olimpice vor fi cu o lună înainte de începerea sezonului viitor când echipele merg în pregătire. Ori la acest moment noi nu știm care va fi situația cu regula U21”, a declarat Rotaru la Pro X.

”În aceste condiții este greu să spunem acum dacă vom lăsa jucători la Tokyo. Cu această regulă ne batem joc de mulți jucători care doar stau în preajma primei echipe în loc să joace la nivelul lor sau la alte formații”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

Rotaru pune condiții pentru a lăsa jucătorii la Tokyo

Craiova a cerut ca FRF să renunțe la regula cu al doilea jucător U21 obligatoriu pe teren, dar conducătorii de la Casa Fotbalului nu au luat în considerare acest lucru. ”Am cerut renunțarea la al doilea jucător U21, dar la FRF dacă s-a plecat pe o linie nu se mai uită stânga, dreapta.

Pe Baiaram l-am sacrificat un an de zile, sezonul precedent, pentru a sta în umbra lui Mihăilă. Dacă s-ar scoate această regulă ne-am uita altfel la naționala olimpică și am putea să-i lăsăm mai ușor pe jucători să meargă acolo”, a precizat Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Imediat după tragerea la sorți a grupelor de la Jocurile Olimpice, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a anunțat că se va începe o negociere cu cluburile pentru a vedea ce jucători vor putea să foe convocați de Mirel Rădoi.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – U Craiova: 1,53 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT