Sport

U Craiova – Gaz Metan Mediaş 1-0. Oltenii câştigă cu mari emoţii! Pigliacelli, eroul Băniei

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul U Craiova - Gaz Metan Mediaş 1-0.
21.08.2021 | 20:43
U Craiova  Gaz Metan Medias 10 Oltenii castiga cu mari emotii Pigliacelli eroul Baniei
ADVERTISEMENT
21-08-2021
13:57

U Craiova - Gaz Metan 1-0 (Baiaram 55)

Vezi aici cele mai importante faze în format VIDEO

U Craiova – Gaz Metan Mediaş 1-0 s-a jucat în etapa a 6-a din Liga 1. Ştefan Baiaram a marcat singurul gol al meciului, în minutul 55. Oltenii au avut mari emoţii pe final. Pigliacelli a parat lovitura de la 11 metri a lui Chamed, din minutul 79. Ardelenii au terminat meciul în 10, după ce Izata a fost eliminat. Jucătorul lui Gaz Metan Mediaş l-a lovit cu cotul în faţă pe Alex Mateiu, care a avut nevoie de intervenţia medicilor.

Min. 88 – Izata este eliminat după ce l-a lovit cu cotul în faţă pe Mateiu, iar jucătorul oltenilor s-a ales cu buza spartă. Ambulanţa a intrat pe teren, iar medicii îi acordă primul ajutor mijlocaşului.

Min. 79 – Pigliacelli a apărat lovitura de la 11 metri a lui Chamed şi o salvează pe U Craiova.

Min. 69 – Irobiso trimite mingea în poartă, însă jucătorul lui Gaz Metan Mediaş era în poziţie de ofsaid, astfel că golul nu a fost validat.

Min. 67 – Ce ocazie pentru Gaz Metan Mediaş. Yuri trimite mingea spre poartă, Cîmpanu, pe linia porţii, trimite în bară, de unde balonul ajunge în braţele lui Pigliacelli.

Min. 55 – GOOOL U CRAIOVA: Gustavo i-a ”furat” mingea unui fundaș al Gazului, i-a așezat mingea lui Baiaram și jucătorul intrat la pauză a marcat cu un șut plasat.

Min. 1 – A început meciul.

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Fedele, Vînă – Gustavo, Markovic, Cîmpanu. Rezerve: Lazar, Vătăjelu, M. Constantin, Bălaşa, Mateiu, Căpăţînă, V. Constantin, Baiaram, Koljic. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Gaz Metan Mediaş: Vâlceanu – De Moura, Yuri, Matricardi, Velisar – Izata, I. Filip, Iancu – Grădinaru, Irobiso, Deaconu. Rezerve: Buzbuchi, Trif, Alceus, Chamed, Horşia, Morar, Sarr, Lixandru, Horj. Antrenor: Mihai Teja.

Meciul U Craiova – Gaz Metan Mediaş are loc sâmbătă, 21 august, cu începere de la ora 18:30, în cadrul etapei a 6-a din Liga 1. Ambele echipe vin după eşecuri la acelaşi scor, 0-1, suferite în runda precedentă, la Arad, cu UTA şi respectiv acasă cu Botoşani, iar ambele au mare dorinţă de revanşă.

Unde se joacă meciul U Craiova – Gaz Metan Mediaş

Confruntarea U Craiova – Gaz Metan Mediaş se dispută sâmbătă, 21 august, de la ora 18:30, pe stadionul “Ion Oblemenco” din Cetatea Banilor. Nu sunt aşteptaţi prea mulţi suporteri în tribune, pe de o parte pentru că ne aflăm în plină perioadă de concedii şi de vacanţe, iar pe de alta pentru că fanii olteni sunt supăraţi după jocul de la Arad.

ADVERTISEMENT

Cei care totuşi vor lua drumul către stadionul al cărui gazon va fi înlocuit, pentru că se prezintă într-o stare necorespunzătoare, vor trebui să facă dovada fie a schemei de vaccinare completă fie a testelor negative: PCR de 72 ore, antigen pentru 24 ore.

Cine transmite la TV partida U Craiova – Gaz Metan Mediaş

Partida U Craiova – Gaz Metan Mediaş se joacă sâmbătă, 21 august, de la ora 18:30, pe stadionul “Ion Oblemenco” şi va fi transmisă pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport 1. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova este o zi cu temperaturi destul de ridicate, care, puţin surprinzător, vor atinge nivelul maxim cam în jurul orei de start a meciului, 18:30. Atunci sunt estimate în jur de 30-31 de grade şi e clar că arbitrul Iulian Călin va trebui să dicteze cele două pauze de hidratare pe fiecare repriză.

Ce jucători importanţi lipsesc în întâlnirea Craiova – Gaz Metan Mediaş

Pentru antrenorul oltenilor, Laurenţiu Reghecampf, problemele de lot au rămas aceleaşi. În sensul în care Paul Papp continuă să fie nerefăcut, dar Antonio Conte şi Andrei Ivan au început antrenamentele, deocamdată neavând ritmul necesar de competiţie. O problemă este şi atacantul Elvir Koljic, care se va afla pe bancă, pentru că are încă dureri la piciorul operat.

ADVERTISEMENT

La medieşeni, problema principală ar fi trebuit să se numească, după meciul cu Botoşani, fundaşul italian Roberto Romeo, care a ieşit accidentat încă din prima repriză. Romeo va fi însă pe bancă, deoarece problema nu s-a dovedit a fi atât de gravâ cum s-a crezut la început.

Pigilacelli şi Fedele ies din formula de start?

După meciul de la Arad au fost destui cei care au arătat cu degetul, acuzator, înspre portarul Mirko Pigliacelli pentru golul primit la o lovitură de cap a lui Antal, la care portarul italian a sărit clar în contratimp, fiind o minge parabilă dacă ar fi avut timingul corect. De aceea este de aşteptat ca David Lazar să ia locul lui Pigliacelli. Şi mijlocaşul Matteo Fedele, titular la Arad, ar putera ieşi din schemă, deşi el a muncit mult în meciul cu UTA şi nu a avut o evoluţie rea,

ADVERTISEMENT

Mihai Teja a reproşat apărării şi în special fundaşului central brazilian Yuri uşurinţa cu care au pătruns cum au vrut rapizii şi tehnicii jucători moldoveni la meciul din etapa trecută, în care Botoşani doar pentru că a irosit ocazii rarisime în mai multe rânduri a învins doar cu 1-0. În schimb, a avut cuvinte de apreciere la adresa noului venit în compartiment, argentinianul Matricardi.

Cote la pariuri pentru jocul U Craiova – Gaz Metan Mediaş

Casele de pariuri nu cred deloc în posibilitatea ca echipa din judeţul Sibiu să poată pleca măcar cu un punct din acest meci. Acordă cota de 1,50 la victorie Craiovei iar oaspeţilor, pentru a detona bomba cota de 6,80. Un gol marcat de medieşeni are cotă mai bună decât succesul oltenilor: 1,65.

Judecând şi prin prisma confruntărilor directe, din 2014 până astăzi, oltenii sunt într-adevăr superfavoriţi. Din şapte meciuri disputate acasă ei au avut câştig de cauză de şase ori în faţa Mediaşului, o singură dată, în 2015, înregistrându-se un rezultat de egalitate.

ADVERTISEMENT