Fotbal intern

Ce record! U Craiova, gol la doar 10 secunde de la repunerea balonului în joc! Oltenii au marcat de două ori în mai puțin de un minut

30.09.2019 | 23:47
Ce record U Craiova gol la doar 10 secunde de la repunerea balonului in joc Oltenii au marcat de doua ori in mai putin de un minut

Universitatea Craiova a marcat al doilea gol în meciul cu Viitorul după o fază care rar se vede în fotbal. Elevii lui Gică Hagi tocmai repuneau mingea în joc după golul egalizator reușit de Alex Cicâldău, însă la doar 10 secunde Craiova a recuperat mingea și Elvir Koljic l-a învins pe Căbuz.

U Craiova a marcat de două ori într-un minut

Viitorul a reușit să deschidă scorul rapid în meciul cu U Craiova, elevii lui Gică Hagi cotrolau partida din Bănie, iar nimic nu anunța ce avea să se întâmple înaintea pauzei. Alex Cicâldău a reușit egalarea în minutul 44, iar imediat după repunerea balonului în joc, jucătorii conduși de Victor Pițurcă au recuperat posesia și au demarat un contraatac rapid.

Elvir Koljic a profitat de lipsa de concentrare din apărarea oaspeților, care nu și-a revenit complet după șocului primirii primului gol, venit într-un moment în care Viitorul părea că are controlul jocului, și l-a învins pe Mirko Pigliacelli, la doar câteva zeci de secunde la golul care a adus egalizarea. Atacantul bosniac a marcat primul gol pentru olteni de la revenirea după accidentarea suferită în luna martie. VIDEO CU CELE DOUĂ REUȘITE.

Craiova a marcat de două ori într-un minut în meciul cu Viitorul. Sursă Foto: Sportpictures
Craiova a marcat de două ori într-un minut în meciul cu Viitorul. Sursă Foto: Sportpictures

Chiar dacă Viitorul a controlat prima repriză a meciului de pe Ion Oblemenco, Universitatea Craiova a intrat în avantaj la cabine după două goluri reușite în decurs de un minut.