Fotbal intern

U Craiova îi face loc lui Dan Nistor! Goran Zakaric şi Alex Ioniţă nu mai sunt doriţi în Bănie! Au lipsit de la reunire. FANATIK confirmat

05.01.2020 | 16:59
U Craiova ii face loc lui Dan Nistor Goran Zakaric si Alex Ionita nu mai sunt doriti in Banie Au lipsit de la reunire FANATIK confirmat
ADVERTISEMENT

U Craiova face tot posibilul ca să-l transfere pe Dan Nistor de la Dinamo, chiar dacă Victor Piţurcă, cel care a insistat pentru mijlocaşul de 31 de ani, şi-a reziliat contractul cu formaţia din Bănie. FANATIK a aflat care este planul oltenilor pentru ca internaţionalul român să-şi găsească locul în primul “11”.


UPDATE, 5 ianuarie, ora 17.00. Oltenii s-au reunit duminică, 5 ianuarie, sub comanda lui Corneliu Papură, la doar o zi după ce Victor Piţurcă a anunţat că şi-a reziliat contractul cu formaţia din Bănie. Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate încă de sâmbătă seara, Goran Zakaric şi Alex Ioniţă nu au fost prezenţi. Clubul nu mai are nevoie de serviciile lor, ei urmând să-i facă loc lui Dan Nistor, proaspătul transfer al alb-albaştrilor. Nici Carlos Fortes nu a fost prezent, el fiind în căutări pentru a schimba echipa.

ADVERTISEMENT

Lotul prezent la reunire:

Pigliacelli, Marinescu, Popescu, Păușescu –  Bancu, Martic, Vlădoiu, Tiago, Dobre, Bălașa, Mățel, Juncu, Mateiu, Cosic, Constantin, Qaka, Ivanov, I. Popescu, Cicâldău, Bărbuț, Ivan, Nițu, Baiaram, O. Popescu, Koljic, Markovic, Mihăilă.

Jucători învoiţi: Roman, Vatajelu, Acka, Kelić.


ŞTIREA INIŢIALĂ: 4 ianuarie, ora 23.46

U Craiova îl vrea pe Dan Nistor cu orice preţ şi îi face loc în echipă. Zakaric şi Ioniţă pleacă

FANATIK a aflat că U Craiova este dispusă să renunţe la doi fotbalişti pentru a-i face loc lui Dan Nistor. Mai exact, Goran Zakaric şi Alex Ioniţă vor părăsi formaţia de pe locul 4, aceştia evoluând pe poziţia căpitanului lui Dinamo. Cei doi au şanse minime să mai rămână în Bănie, din moment ce nu au confirmat în prima parte a sezonului.

ADVERTISEMENT

Venit liber de contract de la Partizan Belgrad, Goran Zakaric a dezamăgit crunt în cele zece meciuri jucate pentru U Craiova. FANATIK a aflat că bosniacul a semnat un contract până în această iarnă, cu opţiune de prelungire pe încă trei sezoane, însă activarea acestei variante ar costa clubul din Bănie 200.000 de euro.

De cealaltă parte, Alex Ioniţă a fost împrumutat de U Craiova de la CFR Cluj şi a bifat şase prezenţe în tricoul oltenilor, fără să impresioneze. De altfel, mijlocaşul de 25 de ani este dorit de Rapid Bucureşti, echipă care îşi doreşte promovarea în prima ligă.

ADVERTISEMENT
  • 9 noiembrie 2019, în FC Voluntari – U Craiova 1-4, a fost data când Alex Ioniţă a jucat ultimul meci în tricoul oltenilor
  • 0 goluri a marcat Goran Zakaric în cele zece meciuri jucate pentru U Craiova
  • 4 goluri a înscris Dan Nistor în acest sezon, unul în care a oferit şi 10 pase decisive la Dinamo

Câţi bani dă U Craiova pentru transferul lui Dan Nistor

FANATIK a anunţat în exclusivitate că U Craiova este dispusă să plătească 350.000 de euro plus restanţele salariale pentru transferul lui Dan Nistor de la Dinamo. Mutarea a fost cerută de Victor Piţurcă, dar plecarea antrenorului de 63 de ani nu pare să afecteze tratativele pentru aducerea căpitanului echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, U Craiova i-a propus un contract valabil până în vara anului 2023 lui Dan Nistor. În plus, oltenii i-au pregătit şi un pachet salarial tentant, mai ales pentru un fotbalist trecut de 30 de ani: 14.000 de euro pe lună lui Dan Nistor plus 120.000 de euro la semnătură.

“Îl vrem. Este un interes pentru el, dar nu putem vorbi despre un transfer. Știți cum se spune, un transfer nu este făcut până când jucătorul nu semnează. Victor Piţurcă îl dorește, dar ce club nu l-ar vrea pe Dan Nistor”, spunea vineri Sorin Cârţu pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 3.15 este cota pentru ”1 pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: