Fotbal intern

U Craiova încă mai speră la titlu după ce s-a calificat în finala Cupei României: ”CFR să facă un punct, FCSB două”

12.05.2021 | 23:43
U Craiova inca mai spera la titlu dupa ce sa calificat in finala Cupei Romaniei CFR sa faca un punct FCSB doua
alexandru tudorie
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a calificat fără emoții în finala Cupei României și acest lucru a readus optimismul și încrederea în rândul fotbaliștilor lui Marinos Ouzounidis. Oltenii încă visează la câștigarea campionatului.

Alexandru Tudorie s-a numărat printre marcatorii Universității în dubla manșă din semifinalele Cupei contra celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 25 de ani a punctat și în manșa întâi, câștigată de U Craiova cu 3-0 și în returul de la Târgu Jiu, unde a înscris golul de 2-2, stabilind și scorul final.

Calculele lui Alexandru Tudorie pentru titlu

La finalul meciului de la Târgu Jiu, fotbalistul Universității Craiova a părut mai concentrat pe un potențial succes în campionat. Tudorie a făcut în direct calculele pentru titlu.

ADVERTISEMENT

”Dacă mai sunt șanse matematice noi vom lupta până la capăt și pentru titlul de campioană. Dacă celelalte se împiedică e bine, atâta timp cât există șanse matematice. CFR să facă un punct, FCSB două, noi 9”, a calculat Tudorie.

Chiar dacă aritmetica îi dă dreptate fotbalistului Universității, următoarele două etape din play-off vor fi extrem de dificile. Sâmbătă, oltenii primesc vizita campioanei CFR, iar săptămâna viitoare, miercuri, alb-albaștrii au meci, în deplasare, cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Până să ajungă în fruntea clasamentului Ligii 1, Universitatea Craiova simte în ceafă răsuflarea celor de la Sepsi Sf. Gheorghe care s-au apropiat la un singur punct.

Cui a dedicat golul din returul cu Viitorul Pandurii și ce spune despre finala Cupei

Alexandru Tudorie a marcat al doilea gol a echipei sale în întâlnirea cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, iar la final i-a dedicat reușita fostului mare atacant al Universității, Ion Oblemenco.

ADVERTISEMENT

”A fost un meci spectaculos, am marcat și e bine că ne-am calificat în finală. Nu trebuie să ne gândim că suntem favoriți, într-o finală se poate întâmpla orice. Dedic victoria și golul legendei Ion Oblemenco”, a spus Tudorie.

Finala Cupei României este programată în data de 22 mai, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, iar adversara oltenilor va fi Astra Giurgiu care a trecut în semifinale de Dinamo, după executarea loviturilor de departajare.

Finala de la Ploiești va fi primul meci disputat cu spectator în tribune, datorită unui proiect prin care autoritățile încearcă să se pregătească pentru duelurile din cadrul Campionatului European ce vor avea loc în Capitală. Trebuie spus, însă, că accesul va fi permis doar persoanelor vaccinate cu ambele doze ale unui ser anti-Covid.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 3,60 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT