Fotbal intern

“U” Craiova, întăriri pentru titlu! Cine se alătură staff-ului condus de Victor Pițurcă. Bogdan Lobonț e și el pe listă. EXCLUSIV

27.08.2019 | 09:07
U Craiova intariri pentru titlu Cine se alatura staffului condus de Victor Piturca Bogdan Lobont e si el pe lista EXCLUSIV

Victor Pițurcă a ajuns în această vară la Universitatea și obiectivele au fost clar trasate: titlul în Casa Pariurilor Liga 1 și calificarea în grupele Champions League. Pentru a putea realiza performanțele dorite, Pițurcă, pe lângă achizițiile de jucători, întărește și staff-ul tehnic al trupei din Bănie. FANATIK a aflat că Martin Tudor va fi noul antrenor cu portari, iar fostul selecționer îl dorește și pe Bogdan Lobonț, pentru rolul de antrenor secund.

Întăriri de titlu pentru Craiova: Martin Tudor, antrenor cu portarii, Bogdan Lobonț e dorit secund

Victor Pițurcă face primele modificări importante la Universitatea Craiova, echipă la care a ajuns manager general. FANATIK a aflat că Martin Tudor, cu care Pițurcă a mai lucrat la Steaua, din postura antrenor – jucător, se va alătura staff-ului Craiovei pentru rolul de antrenor cu portarii. Tudor, retras din activitate în 2010, a fost ultima dată la Sportul Snagov, în aceeași funcție pe care o va ocupa și la Craiova.

Totuși, Pițurcă nu se oprește doar la aducerea lui Martin Tudor și îl dorește pe Bogdan Lobonț antrenor secund, același rol pe care îl va ocupa și Corneliu Papură de la meciul cu FCSB, primul cu Victor Pițurcă pe bancă. Lobonț a mai fost dorit de Mihai Rotaru la Craiova, dar mutarea nu s-a concretizat, iar acum, patronul din Bănie speră ca noul manager să-l convingă pe “Lobby”, cei doi cunoscându-se foarte bine de la echipa națională. Lobonț a revenit în iarnă în fotbalul românesc la U Cluj, unde a fost antrenor principal, dar ratarea promovării a adus și pierderea postului.

Victor Pițurcă a ajuns manager la Craiova în această vară
Victor Pițurcă a ajuns manager la Craiova în această vară

Prima decizie a lui Victor Pițurcă la Craiova

Victor Pițurcă deja a luat o decizie importantă pentru Universitatea Craiova, chiar dacă nu s-a alăturat încă antrenamentelor echipei din Bănie, lucru care va avea loc la începutul lunii septembrie, când activitatea competițională este pusă pe pauză pentru jocurile echipelor naționale.

Pițurcă a refuzat mutarea lui Mirko Pigliacelli la Torino, echipă care era dispusă să achite 2.5 milioane de euro pentru portar. Noul manager s-a opus din start, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, considerându-l pe italian esențial pentru jocul de construcție al echipei, pe care Pițurcă dorește să-l înceapă din propriu careu, iar jocul bun de picior al lui Pigliacelli va fi de mare ajutor.

  • 43 de ani are Martin Tudor
  • 85 de selecții are Bogdan Lobonț la echipa națională