Fotbal intern

U Craiova l-a „suflat” pe Cicâldău celor de la FCSB. Cât primește Viitorul

05.07.2018 | 01:33
U Craiova la suflat pe Cicaldau celor de la FCSB Cat primeste Viitorul

U Craiova s-a înțeles cu Viitorul pentru transferul mijlocașului Alexandru Cicâldău. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani ajunge în curând în cantonamentul oltenilor.

Este o nouă lovitură de imagine dată CS U Craiova în materie de transferuri, după ce a reușit în această perioadă de transferuri să îi vândă pe bani buni pe fotbaliștii Vladimir Screciuși Alexandru Băluță. Alex Cicâldău, fotbalist care a debutat deja la echipa națională în mandatul lui Cosmin Contra, a fost acontat de trupa lui Devis Mangia în schimbul sumei de 1 milion de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer, anunță cei de la gsp.ro.

U Craiova l-a transferat pe Cicâldău, fotbalistul favorit al lui Gigi Becali

O altă bucurie pentru olteni este dată de faptul că U Craiova l-a transferat pe Cicâldău, în ciuda interesului arătat de patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Îl luăm și pe Cicâldău, ne place mult de el”, anunța Becali, la sfârșitul sezonului precedent. Cu toate astea, cel care s-a opus trecerii lui Cicâldău la FCSB a fost însă antrenorul Nicolae Dică, cel care a considerat că are suficiente soluții pentru linia mediană: “Da, am vorbit despre Cicâldău. Este un jucător interesant, tânăr, care a ajuns şi la echipa naţională, cu reale calităţi, dar cred că mai trebuie să stea un sezon la Viitorul, să mai crească”, a spus Dică.

Alex Cicâldău a fost crescut de Academia Gheorghe Hagi și are în palmares titlul de campion al României, din 2017. Mijlocașul a debutat în prima ligă în sezonul 2015/2016. În total a adunat 50 de meciuri pentru Viitorul în toate competițiile, pentru care a marcat un singur gol și a adunat 7 pase decisive. Singurul său gol a venit chiar împotriva noii sale echipe.

1,5 milioane euro este cota lui Alexandru Cicâldău, potrivit transfermarkt.de