Fotbal international

U Craiova – Leipzig 1-1. Vezi rezumatul video. Oltenii, eliminare cu fruntea sus din Europa League

16.08.2018 | 21:36
U Craiova  Leipzig 11 Vezi rezumatul video Oltenii eliminare cu fruntea sus din Europa League

CS Universitatea Craiova 1948 a terminat la egalitate în meciul cu RB Leipzig din turul 3 al preliminariilor Europa League, scor , partidă disputată pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova.

Craiova a început curajos duelul cu Leipzig, iar tânărul Raoul Baicu a ratat o ocazie mare în debutul partidei, din poziţie de la 1 la 1 cu portarul nemţilor, Yannick Mvogo. Pigliacelli a avut apoi o intervenţie bună în minutul 15, în faţa lui Sabitzer. În minutul 22 Forsberg a trimis un şut din afara careului, Pigliacelli a scăpat mingea în faţă, dar atacanţii lui Leipzig nu au fost inspiraţi. Golul avea să vină în minutul 39, la un corner executat de pe partea dreaptă a Craiovei. Bancu a respins nefericit şi mingea a ajuns la Marcel Sabitzer, care a înscris lejer din interiorul careului mic. Alex Mitriţă a mai avut o ocazie imediat după gol, cu un şut frumos de la 20 de metri de poartă lui Mvogo, dar care s-a scurs pe lângă buturi. La pauză, scorul partidei Craiova – Leipzig era 0-1.

U Craiova – Leipzig 1-1. Vezi rezumatul video.

A doua repriză a început cum nu se putea mai rău pentru Craiova. Căpitanul Alexandru Mitriţă s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Andrei Burlacu. Germanii l-au introdus şi ei pe atacantul Jean-Kevin Augustin, care a ratat o ocazie importantă în minutul 54. Apoi Bancu şi Briceag au avut două ocazii importante pentru olteni, în minutele 72 şi 74. Acelaşi Bancu a avut o ocazie importantă în minutul 82. Insistenţele Craiovei s-au materializat în minutul 85, când Raoul Baicu a reuşit să egaleze după o fază superbă, în care a colaborat cu Nicuşor Bancu. Centrarea sa a fost deviată de Ibrahima Konate şi a intrat în poartă. În ciuda insistenţelor, scorul avea să se termine tot 1-1.

Astfel, Craiova a ratat calificarea în playoff-ul Europa League, după ce în deplasare a pierdut scorul cu 1-3.

Vezi rezumatul video aici.

https://www.youtube.com/watch?v=ImqACSSh5q8