Sport

U Craiova mai vrea un jucător de la FCSB. Ce decizie au luat oltenii în cazul lui Minala. Exclusiv

Universitatea Craiova va renunța la Joseph Minala și vrea să-l aducă în schimb pe Alexandru Crețu, care tocmai și-a reziliat contractul cu FCSB.
29.08.2021 | 11:16
U Craiova mai vrea un jucator de la FCSB Ce decizie au luat oltenii in cazul lui Minala Exclusiv
Universitatea Craiova va renunța la Joseph Minala și vrea să-l aducă în schimb pe Alexandru Crețu, care tocmai și-a reziliat contractul cu FCSB. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că fostul jucător al lui Lazio, Joseph Minala, va ajunge la Universitatea Craiova, însă Laurențiu Reghecampf a decis să nu îl păstreze în lot.

Echipa lui Mihai Rotaru s-a reorientat rapid și vrea să aducă pe Alexandru Crețu, care tocmai și-a reziliat contractul cu FCSB, după ce a intrat în dizgrația lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Joseph Minala nu va rămâne la Craiova. Reghecampf îl vrea pe Alexandru Crețu

Din informațiile FANATIK, Joseph Minala nu l-a convins pe Laurențiu Reghecampf și nu va fi păstrat în lotul echipei.

Pe lista lui Mihai Rotaru este Alexandru Crețu, care este dorit însă și de Sepsi Sfântu Gheorghe, informație anunțată în exclusivitate de către site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a declarat la conferința de presă după meciul cu Gaz Metan Mediaș că jucătorul va fi testat timp de o săptămână: „Minala e un jucător care a venit la noi, va sta săptămâna aceasta și vom decide. Să vedem exact nivelul fizic, vom vorbi cu el, dacă poate să ne ajute pe viitor. De ce nu? E un jucător interesant”.

Joseph Marie Minala este un mijlocaș central de 25 de ani evaluat la 500.000 de euro conform transfermarkt și care în urmă cu câțiva ani a fost în mijlocul unui scandal uriaș, fiind acuzat că ar fi mințit cu privire la vârsta lui.

ADVERTISEMENT

Alexandru Crețu, asaltat de oferte după despărțirea de FCSB

FANATIK a anunțat în exclusivitate despărțirea de FCSB, iar jucătorul a fost interzis de Gigi Becali la primul antrenament al lui Edi Iordănescu.

Fundașul central a cerut nu mai puțin de 100.000 de euro pentru a rezilia contractul, condiție acceptată de patronul FCSB-ului: „După meciul de ieri, Alexandru Creţu îşi caută echipă. Ce să mai discutăm? Ce vânzoleală? Ce să mai faci? A venit liber de contract, i-am dat şi bani, 100.000 de euro, îl las liber. Mai este perioadă de transferuri, o să îşi caute echipă”, declara Becali după meciul cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Stoperul a căzut în dizgrația lui Gigi Becali din cauza evoluțiilor din startul acestui sezon din Casa Pariurilor Liga 1. Picătura care a umplut paharul a fost evoluția extrem de slabă de la meciul cu Rapid, când patronul l-a găsit principalul responsabil pentru înfrângere și pentru autogolul lui Vinicius.

Alexandru Crețu a jucat doar șapte meciuri pentru FCSB. Fundașul central de 29 de ani venit de la Maribor este evaluat la 400.000 de euro conform transfermarkt. Un alt jucător care a reziliat contractul cu FCSB este Stipe Vucur.

  • 500.000 de euro e cota lui Joseph Minala
  • 7 zile a rezistat fostul jucător al lui Lazio în Bănie
  • 400.000 de euro e cota lui Alexandru Crețu
  • 100.000 de euro a încasat fundașul central la despărțirea de FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi: 1,57 este cota pentru „1.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT