Fotbal intern

U Craiova merge cu CFR în play-off ?! Imagini inedite cu oltenii. VIDEO

18.04.2019 | 15:20
U Craiova merge cu CFR in playoff  Imagini inedite cu oltenii VIDEO

Jucătorii formației U Craiova merg cu CFR Călători la meciul cu Astra Giurgiu din etapa a șasea a play-off-ului Ligii 1 Betano. Conducătorii clubului din Bănie au luat decizia ca deplasarea până la București să se realizeze cu trenul. ”Juveții” vor înnopta în Capitală urmând ca vineri, în ziua jocului, să se deplaseze spre Giurgiu cu autocarul.

U Craiova merge cu CFR în play-off

Joi, în jurul orei 14:00, fotbașitii echipei U Craiova au ajuns cu autocarul la gară și de acolo au început deplasarea către București cu CFR Călători pentru meciul cu Astra Giurgiu din Liga 1 Betano. Oficialii clubului au publicat un filmuleț pe contul de Facebook și mai multe fotografii pe cel de Twitter în care apar jucătorii și staful tehnic în aventura spre Capitală.

? #LIVE din Gara Craiova: Transmite-le băieților mesajul tău de încurajare înainte de plecare.#SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Gepostet von Universitatea Craiova am Donnerstag, 18. April 2019

Noul antrenor al echipei U Craiova, Corneliu Papură, vrea să schimbe sistemul de joc pentru partida din deplasare cu Astra Giurgiu. FANATIK.RO a aflat că tehnicianul este hotărât să joace cu două vârfuri clasice, iar singurii disponibili sunt Andrei Cristea și Carlos Fortes. În rest, Papură mai are să se decidă în privința sistemului pe care îl va folosi, în acest moment având de ales între 4-1-3-2 și clasicul 4-4-2.

Corneliu Papură cu laptopul în tren
Corneliu Papură cu laptopul în tren

Papură schimbă sistemul la Craiova

În cazul în care va alege sistemul 4-4-2, Corneliu Papură va juca în formula Pigliacelli – Martic, Donkor, Kelic, Bancu – Bărbuț, Mateiu, Cicâldău, Mihăilă – Cristea, Fortes, Dacă va alege să evolueze în 4-1-3-2, din schemă va sări Valentin Mihăilă, iar în locul său va intra Matteo Fedele. Elvețianul ar urma să joace la închidere, iar Bărbuț, Mateiu și Cicâldău vor forma linia de trei din spatele atacanților.

Partida Astra Giurgiu – U Craiova, din etapa a șasea a play-off-ului Ligii 1 Betano, se va disputa vineri, 19 aprilie, de la ora 20:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.RO. La conferința de presă în care a fost prezentat oficial ca antrenor, Corneliu Papură a dezvăluit că îi place fotbalul ofensiv și să joace cu doi atacanți de careu.