Sport

U Craiova nu predă armele! Apel la jucători înaintea duelului cu FCSB: „În momentele dificile, caracterul trebuie să se vadă”

18.05.2021 | 17:32
U Craiova nu preda armele Apel la jucatori inaintea duelului cu FCSB In momentele dificile caracterul trebuie sa se vada
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a ajuns la patru înfrângeri consecutive și a pierdut poziția a treia în clasament (nr. ocupată acum de Sepsi), Universitatea Craiova nu are de gând să renunțe la luptă. Ba chiar speră să îndulcească amarul suporterilor cu o victorie împotriva rivalei FCSB.

De aceea, staff-ul tehnic face apel la orgoliul rănit al jucătorilor. „În momentele dificile, caracterul trebuie să se vadă”, este mesajul cât se poate de clar pe care îl transmite „secundul” Dragoș Bon înaintea duelului programat miercuri, la 21:30.

ADVERTISEMENT

Un eventual succes i-ar instala din nou pe podiumul Ligii 1 și ar spori moralul „juveților” înaintea finalei Cupei României de sâmbătă, 22 mai, pe arena „Ilie Oană” din Ploiești. De altfel, acesta va fi primul meci cu suporteri în tribună după mai bine de un an de absență.

U Craiova speră să oprească seria înfrângerilor printr-un succes cu FCSB

Ne aflăm într-un moment dificil, venim după o serie de eșecuri la care nu ne așteptam și vreau cu acest prilej să le cer scuze tuturor suporterilor noștri, știu că sunt la fel de afectați ca și noi. Sper să le aducem bucurie în partida care urmează, cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Cum toată lumea știe, indiferent de poziția din clasament a celor două echipe, întotdeauna va fi un derby, iar derby-urile aduc bucurie suporterilor dacă reușim să le tranșăm în favoarea noastră.

Este un moment dificil, un cumul de factori parcursul nefericit din ultimele etape, faptul că se joacă mai des – din trei în trei zile -, apar accidentări, apare oboseală fizică și mentală, dar vreau să subliniez că eu cunosc foarte bine grupul nostru de jucători.

ADVERTISEMENT

Avem un grup de jucători cu caracter și cred că acest lucru va fi decisiv în acest final de sezon. În momentele dificile, caracterul trebuie să se vadă”, a declarat Dragoș Bon la conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB.

„Sper să avem mult optimism pentru finala Cupei”

Chiar dacă principalul obiectiv rămâne cucerirea Cupei României, gândurile alb-albaștrilor trebuie să se îndrepte acum spre derby-ul de la Giurgiu. Potrivit tehnicianului, doar un succes împotriva rivalilor le-ar reda optimismul înaintea finalei cu Astra.

ADVERTISEMENT

Suntem cu toţii profesionişti, luăm fiecare meci în parte şi-l pregătim. Pentru noi este foarte importantă partida care urmează, pentru că este un derbi şi, după cum ştiţi, rezultatele pozitive aduc linişte şi contribuie la alte victorii.

Deci trebuie să pregătim foarte bine meciul cu FCSB. Sper ca după joc să avem mult optimism pentru finala Cupei datorită rezultatului de la Giurgiu”, a explicat Dragoș Bon, salutând, totodată, revenirea suporterilor în tribune.

Este un moment pe care-l aşteptam de foarte mult timp, atât eu, cât şi întreg grupul de jucători. Suntem fericiţi că vom avea din nou suporterii în spate! Cum la ultima Cupă au reuşit să ne ducă spre trofeu, sunt convins că aşa va fi şi pe 22 mai, la Ploieşti”, a punctat antrenorul secund al Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 2,95 este cota pentru „Pauză/Final 1/1 ”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT