Sport

U Craiova, ofertă de 1.000.000 de euro pentru Jovan Markovic! Cine vrea să-l transfere

Jovan Markovic, atacantul de 21 de ani al Universității Craiova, este dorit de fosta campioană a Europei, Steaua Roșie Belgrad, care e gata să ofere un milion de euro lui Mihai Rotaru.
10.07.2022 | 11:55
U Craiova oferta de 1000000 de euro pentru Jovan Markovic Cine vrea sal transfere
Jovan Markovic a reușit 13 goluri în sezonul trecut și este evaluat conform Transfermarkt la 1,2 milioane de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Jovan Markovici a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Universității Craiova în acest sezon, ceea ce i-a adus și convocarea la echipa națională a României, unde are trei meciuri.

Jovan Markovic, dorit de fosta campioană a Europei, Steaua Roșie Belgrad

Confom presei din Serbia, Universitatea Craiova a primit o ofertă de un milion de euro de la Steaua Roșie Belgrad pentru transferul lui Jovan Markovic.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, oficialii Universităţii Craiova nu îşi doresc să-l vândă pe Jovan Markovic, astfel că este exclus ca jucătorul să fie transferat de Steaua Roşie Belgrad.

Markovic este un jucător român cu origini sârbești, iar jurnaliștii de la Sportski Zurnal scriu că Markovic a ajuns la un acord cu Steaua Roșie Belgrad. Arena Sport precizează de asemenea că Steaua Roșie trebuie să plătească un milion de euro pentru serviciile atacantului.

ADVERTISEMENT

Jovan Markovic a reușit 13 goluri și 3 assist-uri în 36 de meciuri în sezonul trecut din SuperLiga și este evaluat conform Transfermarkt la 1.200.000 de euro.

Ce mai scrie presa din Serbia despre transferul lui Jovan Markovic: „Va fi noul jucător al campioanei Serbiei”

Ziariștii sârbi de la Zurnal.rs. vorbesc despre transferul surprinzător al lui Jovan Markovic: „Jovan Markovic va fi noul jucător al campioanei Serbiei. Steaua Roșie face un transfer total neașteptat în ofensivă.

ADVERTISEMENT

Noul jucător este Jovan Markovic, de la Universitatea din Craiova. S-a ajuns la o înțelegere între cele două părți și fotbalistul va semna un contract pe mai multe sezoane”.

Jovan Markovic s-a născut la Belgrad și are tată sârb. Prima reacție oficială a clubului

Jovan Markovic s-a născut la Belgrad pe data de 23 martie 2001, dintr-o mamă româncă și tată sârb, însă jucătorul a fost crescut și format de către Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Marcel Popescu, vicepreședintele CS Universității Craiova, a oferit prima reacție oficială din partea clubului, la Pro Arena: „Interesul Stelei Roșii este justificat, dar sunt și alte cluburi care și-au manifestat dorința de a-l aduce pe Markovic”.

  • 1.200.000 de euro e cota lui Jovan Markovic conform Transfermarkt

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: 2,15 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT