ADVERTISEMENT
Sport

Atmosferă sudamericană la Craiova! Mii de olteni au sărbătorit câştigarea Cupei României. Video

U Craiova a câștigat Cupa României și oficialii au pregătit o petrecere cu fanii în centrul orașului în care va fi prezentat trofeul.
Autori: Razvan Iova - Craiova, Traian Terzian | 23.05.2021 | 12:26
Atmosferă sudamericană la Craiova! Mii de olteni au sărbătorit câştigarea Cupei României. Video
Atmosferă sudamericană la Craiova! Mii de olteni sărbătoresc câştigarea Cupei României
acum 1 month

Incidente la sărbătoarea Universităţii Craiova

Mai mulţi fani ai echipei FCU Craiova, veniţi în centrul oraşului să strice sărbătoarea suporterilor Universităţii Craiova, au fost reţinuţi de Jandarmerie. Forţele de ordine au făcut apel la calm, însă situaţia rămâne tensionată în Bănie.

Suporterii Universităţii Craiova continuă să sărbătorească, alături de jucători, câştigarea Cupei României, în timp ce jandarmii înceracă să facă tot posibilul ca cele două grupări să fie delimitate.

ADVERTISEMENT
acum 1 month

Autocarul Universităţii Craiova a ajuns în Centru

Jucătorii Universităţii Craiova au ajuns la bordul autocarului echipei în centrul oraşului, unde vor sărbători câştigarea Cupei României alături de suporteri. VEZI AICI VIDEO LIVE.

acum 1 month

Probleme în Bănie: fanii lui FCU vor să-i incinte pe suporterii Universităţii Craiova

Fanii Universităţii Craiova s-au strâns în centrul oraşului din Bănie, unde va fi sărbătorită câştigarea Cupei României. Tot aici au ajuns şi câţiva suporteri ai lui FCU Craiova, echipa finanţată de Adrian Mititelu.

Cele două facţiuni au fost despărţite de un baraj al jandarmilor, însă situaţia este una tensionată în Bănie. Suporterii lui U Craiova i-au huiduit pe rivalii din oraş, ca mai apoi să cânte pentru favoriţi.

Oltenii au învins Astra Giurgiu după prelungiri și vor evolua în sezonul viitor în nou înființara competițiue europeană Conference League.

ADVERTISEMENT

După ce au primit trofeul, oltenii au mers cu el la galerie şi i-au lăsat pe fani să îl ridice deasupra capului, acesta fiind primul meci important din România cu spectatori după mai bine de un an.

Fanii și jucătorii de la U Craiova vor petrece în oraș

În ciuda faptului că au ajuns abia astăziu de dimineață acasă, jucătorii și oficialii clubului U Craiova vor fi prezenți la petrecerea cu fanii din centrul orașului în care se va sărbători câștigarea unui nou trofeu.

Întâlnirea este programată la ora 13:30 în fața Universității din oraș, iar suporterii formației lui Marinos Ouzounidis pregătesc un spectacol prin care vor să-și impresioneze pe favoriți.

ADVERTISEMENT

”Colorăm iarăși orașul în alb și albastru pentru noua Cupă. Asta e tot ce contează, după ce tragem linie anul 2021 o să rămână scris în istoria Universității Craiova ca unul glorios – Cupa și podium. În plus de asta, ne-am câștigat și dreptul la un nou meci cu trofeul pe masă, Supercupa, un trofeu care ne lipsește din vitrină”, a scris Peluza Nord pe Facebook.

Și suporterii FC U Craiova au sărbătoare în centru

O fiesta asemănătoare a avut loc şi acum trei ani, după finala câştigată cu 2-0 în faţa celor de la Hermannstadt, când mii de craioveni au venit în centru să-i aplaude pe jucători.

De această dată, forțele de ordine sunt în alertă maximă, deoarece și fanii rivalei din oraș, FC U Craiova, și-a anunțat prezența în centrul orașului în jurul prânzului pentru a celebra promovarea în Liga 1.

ADVERTISEMENT

În încercarea de a preveni orice fel de incident, grupuri de poliţiști şi jandarmi patrulează în zonă şi încearcă să se asigure că nu vor fi incidente la cele două sărbători.


ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT