Fotbal intern

U Craiova, victorie italiană cu Poli Iași! Oltenii se distanțează în fruntea clasamentului, dar succesul e umbrit de accidentarea lui Koljic. Video

U Craiova victorie italiana cu Poli Iasi Oltenii se distanteaza in fruntea clasamentului dar succesul e umbrit de accidentarea lui Koljic Video
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a învins, acasă, cu scorul de 1-0, formația Poli Iași, într-un meci din etapa a șasea a campionatului intern. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Bărbuț (51). Oltenii au maximum de puncte, 18, și s-au distanțat în fruntea clasamentului la șapte lungimi de CFR Cluj.

Succesul Craiovei este umbrit de accidentarea gravă a lui Elvir Koljic, care va sta departe de teren cel puțin trei luni. Atacantul bosniac a suferit o fractură de peroneu, iar FANATIK a prezentat în exclusvitate radiografia care i s-a făcut la spital.

ADVERTISEMENT

U Craiova – Poli Iaşi 1-0 (Bărbuţ 51) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Min. 51 / GOOOL U Craiova!!! Bărbuţ, intrat în locul lui Koljic, a deschis scorul cu un şut din interiorul careului, din unghi.

Min. 36 / Ovidiu Mihalache a văzut cartonaşul roşu după o intrare dură la Elvir Koljic. Atacantul bosniac a ieşit pe targă.

ADVERTISEMENT

Min. 22 / Oltenii ratează ocazii importante în startul meciului din Bănie.


UPDATE, ora 19:27 / Au fost anunţate echipele de start:

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu – Nistor, Bic, Cicâldău – Baiaram, Koljic, A. Ivan. Antrenor: Cristiano Bergodi

Poli Iaşi: Axinte – Onea, Mihalache, Baxevanos, Mihalache, Busu – Breeveld, Vanzo, Passaglia – Soares, Cristea, Calcan. Antrenor: Daniel Pancu

ADVERTISEMENT

Craiova e singura echipă cu punctaj maxim după primele cinci etape, dar fără a excela vreun moment prin calitatea jocului. Mai degrabă putem vorbi de un pragmatism al oamenilor lui Cristiano Bergodi, care au obținut aproape în totalitate succese la limită, dar ceea ce contează e faptul că nu au cedat nici un punct.

Ieșenii, văzuți drept una dintre formațiile care se vor lupta pentru supraviețuire, se află din acest sezon pe mâna unui fiu rătăcitor întors acasă, Daniel Pancu. Acesta și-a începutul urcușul în cariera de fotbalist în Copou, după care a plecat la Rapid și apoi în Italia și Turcia. Cu Pancu pe bancă moldovenii au strâns neașteptat de multe puncte, 9 și joacă extrem de ofensiv.

ADVERTISEMENT

U Craiova – Politehnica Iași Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida U Craiova – Politehnica Iași se joacă vineri, 2 octombrie, de la ora 21:00, în Bănie, deschizând etapa a 6-a a primei divizii. Meciul este televizat în direct pe canalele Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus, dar puteți accesa și site-ul FANATIK.RO, pentru a-l urmări în format LIVE VIDEO.

Oltenii doresc să se mențină pe aceeași linie, dar meciul cu ieșenii poate deveni mai dificil decât ar fi fost normal ca urmare a faptului că va lipsi unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Cristiano Bergodi, vitezistul Valentin Mihăilă.

Dinamo Kiev a făcut ofertă pentru golgeterul Koljic

Acesta este plecat în Germania, pentru un control medical, urmând a fi o mare absență și pentru naționala U 21 la meciul extrem de important care va avea loc în octombrie în Ucraina și de care depind șansele tricolorilor pentru a face din ultima partidă din grupă, acasă cu Danemarca, finala pentru locul 1.

Craiovenii trebuie să se decidă foarte repede, mai sunt doar câteva zile din perioada de mercato, care se încheie luni, 5 octombrie, dacă vor accepta oferta lui Dinamo Kiev pentru golgeterul lor, bosniacul Elvir Koljic sau vor prefera să își păstreze tunarul și să rateze o afacere excepțională financiar.

Bookmakerii, foarte încrezători în echipa lui Bergodi

Oricum, dacă mișcarea se va face ea se va efectua mai mult ca sigur după meciul de vineri. Cu Koljic în atac echipa lui Cristiano Bergodi domină fizic în careul advers, în special în jocul aerian, ceea ce va însemna o mare problemă pentru defensiva lui Daniel Pancu.

Chiar și fără Mihăilă casele de pariuri acordă credit total liderului din prima divizie, care a primit cota de 1,35 pentru câștigarea celui de-al șaselea joc consecutiv. O mare surpriză are cotă 8,00, iar un gol înscris de moldoveni în poarta lui Pigliacelli valorează 1,70.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Poli Iaşi: 1,66 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT