Fotbal intern

U Craiova pregăteşte transferul lui Meza Colli! Fotbalistul a ajuns în Bănie! Foto

03.08.2018 | 23:51
U Craiova pregăteşte transferul lui Meza Colli

U Craiova pregăteşte transferul lui Meza Colli. Oltenii au un start slab de campionat, după ce au obţinut doar două puncte în primele trei etape din Liga 1 Betano. Conducerea clubului încearcă să suplinească plecările lui Alexandru Băluţă şi Gustavo, două dintre piesele importante din stagiunea trecută, iar Cesar Meza Colli este ţinta formaţiei din Bănie.

Fotbalistul de 26 de ani a ajuns vineri în Craiova şi şi-a anunţat despărţirea de FK Keşla, formaţia din Azerbaidjan la care a evoluat până în această vară. “Prin intermediul acestui mesaj, aş dori să-mi exprim recunoştinţa faţă de conducere, antrenori şi coechipieri. Cu toţii m-au ajutat să mă simt grozav, atât ca om, cât şi ca jucător, în aceste luni. Vă urez tuturor un an fantastic! Dumnezeu să vă bincuvânteze! Mulţumesc, Azerbaidjan”, a fost mesajul postat pe Instagram de Cesar Meza Colli. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

U Craiova pregăteşte transferul lui Meza Colli

U Craiova pregăteşte transferul lui Meza Colli. Mijlocaşul de 26 de ani a jucat în acest an pentru FK Keşla, unde a marcat patru goluri în 16 meciuri. Fotbalistul paraguayan a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Cesena, Deportivo Alaves, Pavia, Inter Baku şi Zira.

Andrei Cristea, fotbalistul lui Poli Iaşi, l-a lăudat pe Cesar Meza Colli şi l-a comparat cu Alex Mitriţă. “Îl ştiu, e un jucător extraordinar, un jucător de talent. Dacă ei vor decide că e un fotbalist de care au nevoie, eu cred că îi va ajuta. Este Mitriţă de piciorul stâng. Vă daţi seama ce ar însemna pentru adversari să aibă doi asemenea jucători, cu o calitate extraordinară. Şi, pe acest vulcan de stadion, vă daţi seama că ar fi extrem de greu pentru oricine să învingă aici”, a declarat atacantul moldovenilor. Dacă îl va transfera pe fotbalistul de 26 de ani, U Craiova nu-l va putea folosi în cupele europene, după ce acesta a evoluat deja în primul tur preliminar din Europa League, în dubla Balzan (Malta) – FK Keşla, scor general 5-3, în care a marcat o dublă.

U Craiova pregăteşte transferul lui Meza Colli
U Craiova pregăteşte transferul lui Meza Colli
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri