Fotbal intern

U Craiova, probleme mari în defensivă înainte de derby-ul cu Dinamo! Ce opţiuni are Corneliu Papură pentru centrul apărării! EXCLUSIV

19.07.2019 | 09:26
U Craiova probleme mari in defensiva inainte de derbyul cu Dinamo Ce optiuni are Corneliu Papura pentru centrul apararii EXCLUSIV

U Craiova are probleme mari în defensivă înainte de derby-ul cu Dinamo. Cele două rivale se vor duela duminică, de la ora 21:00, în etapa a 2-a din Liga 1, Corneliu Papură are mari bătăi de cap să găsească un cuplu de fundaşi centrali pentru meciul care se va juca pe Arena Naţională.

U Craiova, probleme mari în defensivă înainte de derby-ul cu Dinamo. Un singur fundaş central valid

Chiar dacă abia a început sezonul, U Craiova are probleme mari în defensivă înainte de derby-ul cu Dinamo. Oltenii au cinci fundaşi centrali în lot, însă unul singur este valid 100% pentru meciul de pe Arena Naţională. În aceste condiţii, Corneliu Papură va fi obligat să improvizeze în centrul apărării, într-un moment în care defensiva Universităţii a scârţâit serios, cu şase goluri primite în cele trei meciuri oficiale ale stagiunii.

Tiago Ferreira este suspendat pentru meciul cu Dinamo, după ce portughezul a primit un cartonaş roşu în ultima etapă din play-off-ul sezonului trecut şi trebuie să stea pe tuşă trei meciuri. Renato Kelic a acuzat probleme la coapsă în timpul returului cu Sabail şi a fost înlocuit cu Florin Gardoş. FANATIK a aflat că fundaşul român s-a resimţit la finalul meciului cu azerii şi este incert pentru derby-ul din Liga 1. Stephane Acka a suferit o accidentare în meciul cu Academica Clinceni şi nu a fost folosit în Europa League, prezenţa ivorianului pe Arena Naţională fiind pusă sub semnul întrebării. În aceste condiţii, Raul Hreniuc este singurul fundaş central apt pentru duelul cu Dinamo. Fotbalistul de 22 de ani nu a jucat niciun meci pentru Universitatea Craiova, astfel că ar putea să debuteze duminică în tricoul juveţilor.

U Craiova, probleme mari în defensivă înainte de derby-ul cu Dinamo (sursă foto: sportpictures.eu)
U Craiova, probleme mari în defensivă înainte de derby-ul cu Dinamo (sursă foto: sportpictures.eu)

Fanii Craiovei i-au cerut demisia lui Corneliu Papură

Chiar dacă U Craiova s-a calificat în turul 2 preliminar din Europa League, fanii oltenilor sunt nemulţumiţi de faptul că echipa a primit şase goluri în trei meciuri. La finalul returului cu Sabail, suporterii i-au cerut demisia lui Corneliu Papură, iar antrenorul le-a răspuns fanilor.

“Noi sperăm să câștigăm fiecare meci. Oricum fanii noștri sunt critici, dar sunt alături de noi și asta e fantastic. Personal, îi înțeleg pe fani. Unii sunt mai radicali. Să sperăm că ei vor fi alături de echipă indiferent de preferință. Așa suntem noi oltenii, mai vulcanici. Sunt fanii noștri și trebuie să înțelegem că acesta este modul lor de a reacționa”, a declarat Corneliu Papură.