Sport

Rapid, atacată grobian de ultrașii Universității Craiova : „Vin gherţoii României, în frunte cu neSăpunaru”

Deși derby-ul dintre U Craiova și Rapid e în „aer” din cauza infectărilor apărute în Bănie, fanii olteni au început meciul cu rivalii bucureșteni. Suporterii alb-vișinii și Cristi Săpunaru au fost țintele atacului.
17.01.2022 | 19:12
Rapid atacata grobian de ultrasii Universitatii Craiova  Vin ghertoii Romaniei in frunte cu neSapunaru
ADVERTISEMENT

Ultrașii din Peluza Nord de la Universitatea Craiova au dat start derby-ului cu Rapid. Fanii alb-albaștrilor au postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care își iau peste picior adversarii și în care transmit că echipa lui Laurențiu Reghecampf trebuie să câștige cu orice preț.

Cele mai dure atacuri ale suporterilor olteni au fost îndreptate către căpitanul Rapidului, Cristian Săpunaru, cel despre care se știe că este unul dintre cei mai agresivi și arțăgoși fotbaliști din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Ultrașii Universității Craiova, atac violent la adresa rapidiștilor: „Să îi învingem pe sărmanii ăștia”

Programat pentru ziua de sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 20:00, derby-ul dintre Universitatea Craiova și Rapid nu va fi amânat, după cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

LPF nu va amâna meciul de pe „Ion Oblemenco”, în ciuda dorinței oltenilor, decât în cazul în care Laurențiu Reghecampf nu va avea 13 jucători valizi la ora disputării partidei.

ADVERTISEMENT

„Sâmbătă se reia campionatul pentru Ştiinta. La Craiova vine un Rapid şi daca uităm ce au păţit băieţii în tur, ne merităm soarta. Sâmbătă vin pe Oblemenco gherţoii României în frunte cu neSăpunaru, probabil cel mai jegos fotbalist care nu a jucat la steaua sau dinamo.

Ştiinta are mari probleme de lot, dar cu noi alături putem să-i învingem pe sărmanii ăştia chiar şi cu echipa de fete U15 şi o să o facem pentru că TREBUIE!  Condiţiile de acces rămân aceleasi: vaccin, boala, test rapid/pcr, iar biletele se pot cumpara de aici >>> https://bit.ly/3f5zUsv.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cerem clubului nostru să trateze corect suporterii oaspeţi şi să le ofere acestora 5% din biletele scoase la vânzare, chiar dacă ei nu au făcut asta în tur şi au forţat multi suporteri de-ai noştri să stea în sectoarele lor, refuzând să mai vândă bilete la sectorul oaspeţi”, a scris Peluza Nord Craiova, pe Facebook.

Scandal la meciul tur dintre Rapid și U Craiova

Aversiunea fanilor olteni față de rapidiști a început odată cu meciul din tur, de pe Național Arena, atunci când Universitatea s-a impus cu scorul de 2-1, iar la final, Săpunaru i-a înjurat pe „leii din Bănie”.

ADVERTISEMENT

Nu doar comportamentul lui Săpunaru a stârnit furia ultrașilor din Peluza Nord Craiova. La partida de pe Național Arena au participat atunci aproximativ 10 mii de spectatori, dar galeria alb-albastră n-a primit câte bilete a solicitat în sectorul dedicat oaspeţilor.

Giuleștenii s-au răzgândit pe ultima sută de metri și au refuzat reciprocitatea în privința accesului suporterilor, deși inițial fuseseră de acord.

Cu toate acestea, ultrașii Universității Craiova nu vor ca „Știința” să răspundă cu aceeași monedă și le cer conducătorilor să le ofere rapidiștilor numărul de bilete prevăzut de regulament.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 1,98 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT