Fotbal intern

U Craiova s-a reunit cu gândul la titlu! ”Nu am kilograme în plus, mi-a fost frică de amendă”

07.01.2019 | 20:07
U Craiova sa reunit cu gandul la titlu Nu am kilograme in plus mia fost frica de amenda

Jucătorii echipei U Craiova s-au reunit luni și se gândesc să cucerească titlul de campioni în Liga 1 Betano. La vizita medicală stabilită de antrenorul italian Devis Mangia au participat 28 de fotbaliști, printre care și câțiva juniori, singurul absent fiind mijlocașul paraguayan Cesar Meza Colli.

Astfel, jucătorii care au efectuat testele sunt următorii: Cristi Bărbuț, Alexandru Mitriță, Laurențiu Popescu, Marius Briceag, Alexandru Mateiu, Radoslav Dimitrov, Mirko Pigliacelli, Matteo Fedele, Tiago Ferreira, Ovidiu Bic, Valentin Mihăilă, Nicușor Bancu, Renato Kelic, Alexandru Cicâldău, Andrei Burlacu, Elvir Koljic, Ivan Martic, Isaac Donkor, Nuno Rocha, Raoul Baicu, Răzvan Popa, Eduard Stăncioiu, Cătălin Preduț, Alexandru Sîrbu, Luis Nițu, Andrei Zete, Lucian Buzan și Cătălin Ion.

U Craiova s-a reunit cu gândul la titlu: ”Nu mă mai gândesc la transfer”

”A fost foarte frumos în vacanţă, m-am relaxat, mi-am încărcat bateriile, aveam nevoie după un an greu. Ne dorim să fim sănătoşi, să facem un cantonament bun. Nu am kilograme în plus, mi-a fost frică de amendă. Ne aşteptă meciuri foarte grele, avem nevoie de omogenitate în primul rând, avem echipă valoroasă şi trebuie să facem un sezon bun, fiindcă vrem să ne ridicăm la pretenţiile fanilor. Nu mă gândesc acum la plecare, vreau să rămân aici şi să câştig trofee cu Ştiinţa”, a declarat Alexandru Mitriță.

Jucătorii echipei U Craiova îi salută pe fanii prezenți pe stadionul Ion Oblemenco
Jucătorii echipei U Craiova îi salută pe fanii prezenți pe stadionul Ion Oblemenco

La reunire, Nicușor Bancu a spus că nu se gândeste doar la titlul de campion, ci chiar la event: ”Vreau să fiu sănătos şi să-mi ajut echipa să câştigăm cel puţin un trofeu. Vacanţa a fost scurtă, dar e bine aşa, fiindcă îmi face plăcere să vin să joc fotbal, asta îmi doresc. Avem un lot extraordinar şi nu cred că ne mai trebuie întăriri. Nu mă mai gândesc la transfer, acum îmi doresc să fac eventul cu Universitatea”.

”Peste 6 luni sper să avem de sărbătorit”

”Cantonamentul va fi greu, ca de obicei, dar este util pentru orice jucător, pentru a ne ajuta când vin meciurile oficiale. Obiectivul este să câştigăm fiecare meci. În vacanţă am fost în Croaţia pentru a-mi organiza nunta care va fi peste 6 luni şi sper să am şi altceva de sărbătorit atunci o dată cu nunta”, a afirmat și Ivan Martic.

Oltenii vor efecta un cantonament în Antalya, în perioada 8-26 ianuarie, dar încă nu au stabilit meciurile amicale pe care le vor juca acolo. De la vizita medicală a mai lipsit și fundașul Florin Gardoș, care nu mai intră în planurile de viitor al lui Devis Mangia și care ar putea ajunge la Poli Iași.