Fotbal intern

U Craiova – Sepsi OSK 0-0 în Liga 1. Oltenii s-au împiedicat în primul meci din play-off. Video

17.04.2021 | 22:29
U Craiova  Sepsi OSK 00 in Liga 1 Oltenii sau impiedicat in primul meci din playoff Video
ADVERTISEMENT

U Craiova – Sepsi OSK 0-0. Oltenii au început nu cum și-au dori play-off-ul din Liga 1. Pe „Ion Oblemenco”, echipa lui Marinos Ouzounidis a făcut doar 0-0 cu ocupanta locului 4. Mai mult, tehnicianul grec l-a pierdut și pe Baiaram, accidentat grav în minutul 3.

U Craiova – Sepsi OSK 0-0 – VEZI VIDEO

Echipele de start:

  • U Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Constantin, Bancu – Mateiu, Dan Nistor – Cîmpanu(Vlădoiu 70), Cicâldău(Fedele 84), Baiaram(Camara 7) – Tudorie(Mamut 70)
    Rezerve: Popescu, Vlădoiu, Bălaşa, Acka, Bic, Fedele, Căpăţînă, Mamut, Camara
  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ştefănescu – Păun(Achahbar 76), Fofana(L. Kovacs 62), Aganovic(Gonzalez 46) – Golofca(Bajrovic 46), Safranko, Nouvier(Petrila 60)
    Rezerve: Jesus Fernandez, Bajrovic, Eder Gonzales, Tincu, Petrila, Fulop, Kovacs, Achahbar
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECI. U Craiova – Sepsi s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Min. 90+4 – Ocazie de gol pentru Craiova, dar Papp are o execuție greșită și mingea se duce mult pe lângă.

Min. 46 – A început repriza a doua!

Min. 45 – Craiova cere penalty, dar Tudorie primește galben pentru o simulare grosolană.

Min. 32 – Șut bun al lui Cîmpanu, la colțul scurt, dar mingea ajunge în brațele lui Niczuly.

Min. 7Baiaram nu mai poate continua! El este dus cu salvarea în afara stadionului și este înlocuit de Juan Camara.

ADVERTISEMENT

Min. 3 – Ghinion teribil pentru U Craiova! Ștefan Baiaram se accidentează după un duel cu Nouvier.

Min. 1 – A început meciul!


Oltenii, la care Marius Constantin îşi prelungeşte contractul, au în faţă dintre toate echipele considerate outsidere pe cea mai dificilă, întrucât Sepsi Sfântu Gheorghe este foarte greu de învins şi este campioana meciurilor egale din Liga 1. O echipă foarte solidă, bine aşezată pe teren de antrenorul Leo Grozavu şi care a mai reuşit să ia în trecut puncte în Bănie.

ADVERTISEMENT

Sub comanda lui Marinos Ouzounidis, Craiova este din ce în ce mai solidă defensiv şi foarte greu mai primeşte gol. Însă problema s-a mutat în avanposturi, acolo unde lipsa eficacităţii dă acum cele mai mari bătăi de cap tehnicianului elen.

U Craiova – Sepsi OSK Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Craiova – Sespi se joacă sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie pe o vreme închisă, cu posibilităţi de precipitaţii. Jocul a fost încredinţat arbitrului Horia Mladinovici.

ADVERTISEMENT

Meciul U Craiova – Sepsi OSK se desfăşoară sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 20:30, în cadrul primei etape din play-off-ul Ligii 1 şi este televizat în direct pe canalele Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus, dar îl mai puteţi urmări şi în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Koljic, aşteptat să marcheze primul gol după accidentări

În mare Craiova poate trimite pe teren cea mai bună distribuţie la acest meci, cu excepţia atacantului Andrei Ivan care este accidentat şi care, într-adevăr este o pierdere, întrucât era într-o formă foarte bună. Se aşteaptă explozia golgeterului Elvir Koljic care să spargă gheaţa cu primul gol după teribilelele accidentări şi să recapete astfel încrederea.

Cu Camara, Cicâldău şi Bairam în spatele lui Koljic Ouzounidis va căuta să creeze o densitate ofensivă în apropierea careului covăsnean, ştiind cât de bine sunt organizaţi defensiv oamenii lui Lei Grozavu.

Sepsi e fără doi oameni cheie

Problema lui Grozavu o reprezintă absenţele celor doi jucători suspendaţi, elemente cheie în planul său tactic. Fundaşul central Bouehenna şi mijlocaşul Vaşvari, primul fiind printre cei mai avertizaţi jucători din Liga 1, acum primind al şaptelea avertisment.

Istoricul meciurilor directe din Bănie nu e tocmai încurajator pentru olteni, cu o victorie, un egal şi un eşec. La casele de pariuri ei au primit cotă de 1,85 la victorie, faţă de 4,30 cât au cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Oricum, nu este genul de meci în care să să se înscrie mult, cel mai probabil unul maxim două goluri deşi există şi varianta unui scor alb.

ADVERTISEMENT