Fotbal intern

U Craiova – Sepsi 0-0 în Liga 1. Intrare criminală în startul meciului! Egal modest, cu doi jucători eliminaţi

12.01.2021 | 21:58
U Craiova  Sepsi 00 in Liga 1 Intrare criminala in startul meciului Egal modest cu doi jucatori eliminati
ADVERTISEMENT

U Craiova – Sepsi 0-0. Oltenii au ratat șansa de a trece provizoriu pe primul loc în Liga 1. În urma egalului cu echipa lui Leo Grozavu, craiovenii sunt pe poziția secundă, cu 33 de puncte, unul mai puțin decât FCSB, care are și un meci mai puțin disputat. În partida de pe „Ion Oblemenco”, doi jucători au primit cartonaș roșu: Screciu (81), de la gazde, și Fofana (90+2), de la oaspeți.

U Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe 0-0 – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Min. 90+2 – Fofana este eliminat! Mijlocașul lui Sepsi primește două cartonașe galbene în interval de doar câteva secunde. Mai întâi pentru un atac asupra lui Bairam, apoi pentru proteste la adresa lui Kovacs.

ADVERTISEMENT

Min. 81 – Screciu este eliminat direct după un atac dur la Aganovic.

Min. 60 – Primul șut pe spațiul porții lui Niczuly și prima ocazie a Craiovei. Cicâldău îl întinde pe goalkeeperul oaspeților, care respinge în corner.

Min. 57 – Centrare bună a lui Florin Ștefan, dar Cicâldău îl blochează la timp e Bryan Nouvier.

ADVERTISEMENT

Min. 49 – Acțiune bună a lui Golofca, care șutează la colțul lung, dar mingea e respinsă în corner de Marius Constantin.

Min. 43 – Ocazie mare de gol a lui Sepsi! Fofana trimite mingea cu capul, dar Nistor are o intervenție salvatoare, scoțând de pe linia porții.

ADVERTISEMENT

Min. 4 – Mamut are o intervenție periculoasă asupra lui Niczuly, dar arbitrul Istvan Kovacs nu dă nici fault, deși croatul i-a tăiat cu crampoanele gheata portarului oaspeților.

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, M. Constantin, Bălașa, Bancu – Screciu, Nistor (Căpățînă), Cicâldău (Mateiu 84) – Bărbuţ (Ivan 46), Mamut, Ofosu (Bairam 84). Antrenor: Dragoş Bon (Corneliu Papură este suspendat două etape după ce a fost eliminat în meciul cu CFR Cluj). Rezerve: I. Popescu, Vătăjelu, Mitran, Papp, Mateiu, Căpăţînă, Baiaram, A. Ivan.

ADVERTISEMENT

Sepsi: Niczuly – Csiszer, Bouhenna, Mitrea, F. Ştefan – Aganovic, Vaşvari (Deligiannidis 90+1), Fofana, Achahbar (Nouvier 46) – L. Fulop (Bajrovic), Petrila (Golofca 46). Antrenor: Cornel Cernea (Leo Grozavu este suspendat). Rezerve: J. Fernandez, Bajrovic, Nouvier, Andrezly, Golofca, L. Kovacs, Ştefănescu, Deligiannidis, Tincu.

UPDATE, ora 19:25 / Conform Oltenia TV, meciul U Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe va începe la ora stabilită, 19:45. Meciul a fost la un pas să fie amânat pentru miercuri, însă organizatorii au reuşit să îndeplinească toate condiţiile pentru ca meciul să se joace în condiţiile meteo actuale.


UPDATE, ora 18:30 / Gazonul de pe stadionul “Ion Oblemenco” este acoperit de zăpadă, după ce o ninsoare puternică s-a abătut peste Craiova înaintea meciului. În aceste condiţii, meciul ar putea să înceapă cu întârziere.

 


Oltenii au declarat şi după ce au pierdut acasă cu 0-2 în faţa liderului FCSB faptul că obiectivul propus rămâne câştigarea campionatului, de care au fost atât de aproape sezonul trecut, dar au capotat în „finala” cu CFR Cluj.

Sepsi este un adversar deosebit de greu pentru orice echipă şi au constatat acest lucru inclusiv FCSB şi CFR Cluj, care nu au putut trece de trupa pregătită de Leo Grozavu. Sepsi primeşte greu gol, fiind una dintre cele mai bine organizate echipe din punct de vedere defensiv din Liga 1.

ora 19:45 Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe

Echipele probabile

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, M. Constantin, Bălașa, Bancu – Screciu, Nistor, Cicâldău – A. Ivan, Mamut, Ofosu. Antrenor: Corneliu Papură
  • Sepsi: Niczuly – Deligiannidis, Bouhenna, B. Mitrea, Fl. Ștefan – Aganovic, Vașvari, Achahbar – G. Dragomir, Bajrovic, Petrila. Antrenor: Leo Grozavu

Universitatea Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe Live Stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Universitatea Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe se joacă marţi, 12 ianuarie, de la ora 19:45, fără spectatori, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie şi va fi transmisă în direct de posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Puteţi să vizionaţi meciul în format LIVE VIDEO şi dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO.

Universitatea Craiova încearcă în aceste zile să negocieze venirea unor jucători, pentru a întări în special linia mediană şi compartimentul ofensiv, pentru că grava accidentare a lui Elvir Koljic nu pare a fi fost rezolvată cu un alt vârf de calibrul bosniacului. Croatul Ivan Mamut se zbate să ajute, dar nu are calitatea celui aflat acun în perioada de refacere. Pentru meciul cu Sepsi, oltenii au şi doi jucători infectaţi cu COVID 19, Ovidiu Bic şi Vali Constantin, însă doar primul este important.

Ţinta principală este mijlocaşul ofensiv spaniol Juan Camara, fotbalist aflat la Dinamo sub formă de împrumut de la echipa poloneză Jagiellonia, dar care ar putea părăsi Bucureştiul pentru Craiova, care urmare a faptului că în Ştefan cel Mare situaţia jucătorilor e dramatică, ei neprimind decât un singur salariu până acum şi acela din ajutorul fanilor din DDB!

Sepsi este neînvinsă de 8 meciuri, dar are o singură victorie în Bănie

Sepsi este neînvinsă de 8 meciuri şi este destul de evident că numai o serie de partide foarte proaste, o îmbolnăvire masivă în lot sau un lanţ de accidentări care să scoată din circuit mai mulţi jucători importanţi ar mai putea împiedica accesul oamenilor lui Leo Grozavu în play-off, unde va fi un obstacol teribil de greu pentru oricine.

Meciurile directe de la Craiova au fost extrem de strânse şi doar o singură dată s-au marcat două goluri, la egalul de 1-1 din 2018. În rest, doar câte un gol, în cele două victorii ale oltenilor, dar şi la unicul succes, în 2019, reuşit de Sepsi în Bănie. Nici acum nu pare că vom avea parte de o partidă cu multe schimbări ale tabelei de marcaj.

Bookmakerii cred totuşi că formaţia lui Corneliu Papură poate tranşa acest joc în favoarea ei şi acordă cotă de 1,90 la victorie gazdelor. Sepsi a primit o cotă de 3,80, însă cel mai probabil pronostic pentru acest joc poate fi total goluri 0-2, cu o cotă de 1,55.

ADVERTISEMENT