Sport

U Craiova şi-a prezentat noul echipament pentru sezonul 2020-2021! “Sperăm să fie tricourile de campioni!” Video

17.08.2020 | 20:19
U Craiova sia prezentat noul echipament pentru sezonul 20202021 Speram sa fie tricourile de campioni Video
Noul echipament al Universității Craiova.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și-a prezentat astăzi echipamentul cu care speră să iasă campioană în sezonul care va începe în curând. Noul sponsor al oltenilor va fi Puma.

”Campionatul îl începem cu un nou sponsor tehnic . Sperăm ca o dată cu schimbarea să facem și o trecere la nivel superior în ceea ce privește performanțele sportive. Eu vă asigur de transparența clubului în relație cu mass-media chiar dacă distanțarea socială ne împiedică să ne vedem des”, a declarat Marcel Popescu, manager general Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a evoluat în primul său meci în primul eșalon într-un echipament Puma. El își dorește ca noul echipament să-i poarte noroc Craiovei și să obțină rezultate și mai bune:

”Primul meci pe care l-am jucat în Divizia A l-am jucat în ghete Puma”

”Ceea ce ni se întâmplă astăzi este ceva superior în evoluția clubului nostru, e un parteneriat de calitate, un parteneriat de top, este un parteneriat maxim. Sunt multe de spus despre un asemenea tip de echipament.

ADVERTISEMENT

Eu sunt un admirator mare al acestui echipament și când eram jucător primul meci pe care l-am jucat în Divizia A l-am jucat în ghete Puma. Consider că e un pas în evoluția noastră. Sperăm ca  împreună cu acest parteneriat să facem rezultate mult mai bune și să putem să ne bucurăm de succesele acestui club care în fiecare an urcă câte o treaptă în evoluția lui”, a declarat Sorin Cârțu, președinte Universitatea Craiova.

Prezentare kit oficial sezon 2020 – 2021

💙 Prezentarea echipamentului oficial al Științei.#AsaELaCraiova #SustineStiinta #CampioniLaSuporteri

Posted by Universitatea Craiova on Monday, August 17, 2020

Cârțu își dorește ca în acest echipament U Craiova să reușească să câștige campionatul. Deocamdată oltenii nu se gândesc la numele mari peste care ar putea da în Europa League și sunt cu gândul la meciul cu Lokomotiv Tbilisi:

ADVERTISEMENT

”Sperăm să fie tricourile de campioni ale Universității Craiova”

”Sperăm să fie tricourile de campioni ale Universității Craiova. Ne dorim împreună cu Puma să avem rezultate mult mai bune cu anul trecut. Nu o așteptăm pe Milan în Europa League, deocamdată să trecem de Lokomotiv Tbilisi, a adăugat Cârțu.

Lui Cârțu îi place că echipa sa are același sponsor ca naționala Italiei. Chiar dacă Universitatea a pierdut titlu în ultima etapă, Cârțu este mulțumit de clasarea oltenilor: ”Mă bucur că suntem similari cu preferații mei, echipa Italiei.

ADVERTISEMENT

A fost un an bun și excepție ultima partidă. Am vrea să se repete parcursul pe care l-am avut și să ne batem pentru câștigarea campionatului. Jucătorii trebuie să învețe din ceea ce au greșit și să îndrepte campionatul ăsta. Este cel mai bun loc pe care l-a ocupat Craiova între 2013-2020”, a mai spus președintele Craiovei.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – U Craiova: 1,41 este cota pentru “peste 1,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: