Fotbal intern

U Craiova și FCSB au cerut câte un penalty! Florinel Coman a fost avertizat pentru simulare. Duckadam: “A fost 11m la ambele faze!” Gabi Balint l-a contrazis

15.09.2019 | 23:00
U Craiova si FCSB au cerut cate un penalty Florinel Coman a fost avertizat pentru simulare Duckadam A fost 11m la ambele faze Gabi Balint la contrazis

Universitatea Craiova și FCSB au cerut câte un penalty în meciul jucat pe Ion Oblemenco. Prima fază controversată s-a petrecut în minut 8, când Florinel Coman a căzut în careul advers după un contact cu Renato Kelic. Arbitrul Istvan Kovacs a oprit jocul, dar nu pentru a acorda lovitură de pedeapsă, ci pentru a-i acorda lui Coman galben pentru simulare. O fază controversată a avut loc și în minutul 57, când Andrei Ivan s-a prăbușit după un duel cu Iulian Cristea.


UPDATE 23:00 / După meci, Helmuth Duckadam a spus la Digisport că atât faza la Coman, cât şi intervenţia lui Cristea la Ivan trebuiau soldate cu 11 metri: “A fost penalty la ambele faze!” Gabi Balint l-a contrazis încă: “Pentru Craiova a fost, la Coman nu!”


U Craiova și FCSB au cerut câte un penalty

Duelul Universitatea Craiova – FCSB putea consemna câte o lovitură de pedeapsă pentru ambele tabere. Prima lovitură de pedeapsă putea fi acordată în minutul 8, când Florinel Coman a căzut în careul Craiovei după un duel cu Renato Kelic, însă arbitrul Istvan Kovacs a considerat că fotbalistul FCSB-ului a simulat, și i-a arătat cartonașul galben.

A doua fază s-a petrecut în minutul 57, când Andrei Ivan a fost doborât în careu de Iulian Cristea, moment în care atât oamenii din tribune, cât și cei de pe banca Universității Craiova au explodat, cerându-i lui Istvan Kovacs să arate punctul cu var. Centralul a lăsat, totuși, jocul să continue.

Florinel Coman a fost avertizat pentru simulare în careu în minutul 8. Sursă Foto: Sportpictures
Florinel Coman a fost avertizat pentru simulare în careu în minutul 8. Sursă Foto: Sportpictures

Dacă la faza dintre Coman și Kelic reluările au arătat că arbitrul Kovacs a luat decizia corectă, duelul dintre Ivan și Cristea a oferit circumstanțe de penalty.