Fotbal intern

U Craiova, sub lupa lui Cornel Dinu! Ce jucător l-a impresionat după victoria cu CFR: „Revenirea lui contează foarte mult”

27.04.2021 | 09:58
U Craiova sub lupa lui Cornel Dinu Ce jucator la impresionat dupa victoria cu CFR Revenirea lui conteaza foarte mult
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a instalat confortabil pe locul al treilea în clasamentul play-off-ului și poate spera din nou la titlul de campioană, după victoria obținută weekend-ul trecut, pe terenul CFR-ului, scor 2-1.

Cornel Dinu a analizat jocul prestat de elevii lui Marinos Ouzounidis și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Andrei Ivan, atât pentru golul marcat, cât și pentru ocaziile importante pe care și le-a trecut în cont, în ciuda faptului că tehnicianul grec l-a introdus în teren pe un post mai puțin obișnuit pentru el.

ADVERTISEMENT

Revenirea asta a lui Ivan contează foarte mult în atacul lor. Pentru că Ivan, deşi a evoluat în partea stângă, a jucat bine”, a explicat „Procurorul” la Telekom Sport, remarcând și evoluția lui Alexandru Tudorie, care le-a adus juveților trei puncte extrem de prețioase în lupta pentru titlu.

Cornel Dinu laudă jocul Craiovei și îl evidențiază pe Andrei Ivan

CFR este în cădere sigură din punct de vedere al evoluţiilor, al asamblării, al reacţiilor jucătorilor. Craiova are şi puţină şansă.

ADVERTISEMENT

Dar pe undeva, vedeţi, revenirea asta a lui Ivan contează foarte mult în atacul lor. Pentru că Ivan, deşi a evoluat în partea stângă, a jucat bine.

Primul gol pe care îl marchează în minutul 27, iar apoi imediat din lovitura pe care o respinge portarul, putea să facă 2-0, în minutul 31. Pe undeva sunt probleme, parcă se vede că Bouhena, un jucător destul de bun, este în calculele CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Tudorie nu se aşteaptă nimeni să aibă nişte execuţii de maniera asta. Dar să vă gândiţi că la golul pe care îl marchează este inadmisibil marcajul pe care îl fac cei de la CFR.

Camora nu are nicio legătură. Tudorie este un jucător care nu mă încântă, dar are din când în când execuţii bune”, a spus Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT

Campioana pune tunurile pe Ovidiu Hațegan. Ar fi trebuit să primească un penalty

În altă ordine de idei, oficialii celor de la CFR Cluj au acuzat în termeni extrem de duri maniera de arbitraj a lui Ovidiu Hațegan, făcând referire la o fază petrecută chiar înaintea pauzei, când Alexandru Chipciu s-a prăbușit în careul oltenilor după un duel cu Nicușor Bancu și a solicitat acordarea unei lovituri de la 11 metri.

Centralul a rămas, însă, impasibil, deși specialiștii îl contrazic. „După părerea mea, nu e luptă corp la corp. Îl răstoarnă. E fault, deci penalty”, este verdictul dat de Ion Crăciunescu la finalul partidei.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,47 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT