Fotbal intern

U Craiova, transferuri în ultima zi de mercato! Au venit noul “Koljic” şi doi fotbalişti de la FC Botoşani. Toţi trei, prezentaţi oficial! Fanatik confirmat

05.10.2020 | 23:09
U Craiova transferuri in ultima zi de mercato Au venit noul Koljic si doi fotbalisti de la FC Botosani Toti trei prezentati oficial Fanatik confirmat
U Craiova, transferuri în ultima zi de mercato! Vine noul "Koljic" şi doi fotbalişti de la FC Botoşani. Exclusiv
ADVERTISEMENT

U Craiova a reuşit să realizeze trei transferuri în ultima zi de mercato din Casa Pariurilor Liga 1. FANATIK a aflat numele celor trei fotbalişti care vor evolua în Bănie, printre aceştia aflându-se şi înlocuitorul lui Elvir Koljic.

UPDATE, 5 octombrie, ora 23:09 / Ivan Mamut a semnat cu U Craiova, aşa cum FANATIK a anunţat încă de la ora 16:43.

ADVERTISEMENT

“Atacantul croat Ivan Mamut, în mod oficial jucătorul Universităţii Craiova. Bine ai venit”, au anunţat oltenii pe Facebook.


UPDATE, 5 octombrie, ora 21:53 / Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Reagy Ofosu a semnat cu U Craiova, iar jucătorul a fost prezentat de U Craiova pe pagina oficială de Facebook. FANATIK a aflat că FC Botoşani va primi 300.000 de euro de la U Craiova.

ADVERTISEMENT

“Reagy Ofosu este jucătorul Universităţii Craiova pentru următorii trei ani, campion al Slovaciei, fotbalist polivalent ce evoluează pe toate poziţiile din compartimentul ofensiv. Bun venit, Reagy”, au anunţat oltenii.


UPDATE, 5 octombrie, ora 18:08 / U Craiova a prezentat transferul lui George Cîmpanu pe contul oficial de Facebook.

ADVERTISEMENT

“Universitatea Craiova mai are încă un jucător la Naționala Under-21: George Cîmpanu. El a semnat cu Știința pe o perioadă de 5 ani, fiind un fotbalist monitorizat de noi de aproape doi ani”, au scris oltenii.


ŞTIRE INIŢIALĂ – 5 octombrie, ora 16:43

FANATIK a aflat că Ivan Mamut este înlocuitorul pe care U Craiova i l-a găsit lui Elvir Koljic, accidentat în meciul cu Poli Iaşi. Fotbalistul de 23 de ani este exact pe profilul atacantului bosniac, fiind un fotbalist cu statură.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Ivan Mamut, FANATIK a aflat că U Craiova l-a transferat pe George Cîmpanu şi negociază pentru salariul lui Reagy Ofosu, ambii fotbalişti de la FC Botoşani.

U Craiova, lovitură pe piaţa transferurilor în ultima zi de mercato

Accidentarea lui Elvir Koljic le-a dat peste cap planurile celor de la Universitatea Craiova, în condiţiile în care atacantul bosniac va reveni abia în 2021 pe teren. FANATIK anunţase în excluisivitate că fotbalistul era dorit de Dinamo Kiev înainte de meciul cu Poli Iaşi.

Oficialii Universităţii Craiova au căutat un atacant care să suplinească absenţa lui Elvir Koljic, iar varianta au găsit-o tot în spaţiul ex-iugoslav. Oltenii l-au transferat pe Ivan Mamut, fotbalist care a evoluat la Inter Zapresic, în liga a doua din Croaţia.

În actualul sezon, atacantul de 23 de ani a marcat două goluri în patru meciuri pentru Inter Zapresic. Produs al centrului de juniori al lui Hajduk Split, Ivan Mamut a evoluat doar în Croaţia până în prezent, fiind la prima lui aventură în străinătate.

  • 650.000 de euro este cota lui Ivan Mamut

Oltenii au rezolvat un transfer şi pentru regula U21

Plecarea lui Valentin Mihăilă la Parma a lăsat un gol pe lista fotbaliştilor eligibili pentru regula U21. Astfel, oficialii olteni s-au îndreptat spre George Cîmpanu, mijlocaş ofensiv în vârstă de 19 ani. Acesta a marcat un gol în cele trei meciuri jucate la FC Botoşani în actualul sezon.

  • 250.000 de euro este cota lui George Cîmpanu

Al doilea jucător care va fi adus de la FC Botoşani este Reagy Ofosu, fotbalist care a marcat un gol în actualul sezon. Produs al centrului de copii şi juniori de la Hamburg, atacantul de 29 de ani a ajuns în România în 2019 de la Haladas şi a câştigat un titlu de campion al Slovaciei cu Spartak Trnava în sezonul 2017-2018.

  • 500.000 de euro este cota lui Reagy Ofosu

U Craiova putea să-l transfere şi pe Alex Măţan de la Viitorul, jucător pentru care oficialii clubului din Bănie au făcut o ofertă de 800.000. FANATIK a aflat că mutarea a picat din cauza pretenţiilor salariale prea mari ale fotbalistului.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – U Craiova: 1,28 este cota pentru “sub 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: